- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Все по-големи стават
Така като гледам, пиклите на по 13-14 вадят все по-големи цици, как става тоя номер бре, нек'ви колежки на по 19-20 са плоски като талпи в сравнение с момиченцата..
Загледайте се из facebook и т.н., така наречените кифли с деколтетата по профилните снимки.. от доста време не съм виждал момиче под 15 с малки.. всичко е ПЪПЕШИ и ДИНИ..![]()
Не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам, нека има, ама то това си е феномен вече.![]()
Вие к'во мислите?
Еми надарени сме бееее :Д !
О боже..![]()
![]()
Относително е, честно казано ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мислим, че пиклите носят сутиени с по един-два номера по-малки, за да могат да си вдигнат гърдите да излизат навън, за да изглеждат големи. Мисля, че използват сутиени с подплънки. Мисля, че неправилното хранене води до небалансирано хормонално състояние и може да има известна доза в предположението, че средната големина на циците на малките пикли е по-голяма от тази при по-възрастните пикли. И да не забравяме, че циците са мастна тъкан и е нормално при затлъстяване и те да растат.Първоначално написано от Eclipsercho
ГРОЗНИ СА!![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Поколението се развива по-бързо..![]()
А това, че бая момичета в момента носят подплънки или си стягат сутиените са просто подробности![]()
Аз още на 13 вече бях с чашка С....относително е. Има доста надарени лапета, но има и такива, които наистина си притискат зачатъците на гърди с малки сутиени+подплънки...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Е същите тея пикли на 13-14 са с мозък на 3 годишни и са по 3 метра дълги.Ебаси мутантите почнаха да се развъждат.
Я дайте малко на кака си![]()
Абе повечето са, с по 5 тона грим, очила тип МУХАТА ЦЕЦЕ и патешките устни.. но тук-таме има добри попадения..Първоначално написано от sladkish_14
Що ли ми се струва, че твойте са малки?
brtizy, ти компенсираш с друга част от тялото
![]()
Аз им викам очила тип маршрутка..Първоначално написано от Eclipsercho
Ама вярно е много зле ! ;д
Зарибявките на лична братоЕбаам са
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Да бе ясно, аз за т'ва поясних, че се ебавам... Иначе т'ва с Бин Ладен не ти го пожелавам![]()
подплънки и по-малки сутиени ...
Hostis Honori Invidia
Moя набор пък всички са плоски...От около 120 деца на моята възраст, ако поне 60 са момичета, то минимум 40 от тях нямат почти нищо
Баси разсъжеднията извадих
Иначе гледам и аз, че ако едно момиче има нещо, то е в повече (за гърди говорим), иначе няма нищо
Пък момчетата много високи нещо с еизвъдихме всички
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И аз съм забелязала.. и на мен ми хващат окото![]()
Може да е от ГМО-то :д
Първоначално написано от antifashionshit
С коя част и аз не знам,нооо добре.
ОТ днес съм на боза![]()
Да ви кажа то просто няма избор.. Преди месец (не знам как се набутах) ходих с жена ми да си купува сутиен.. еми тоо имаше само с подплънки. То как да не си вземат такива в този случай.
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ей на това му се вика положител прираст :P
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
..
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
Що си толкова прост?Първоначално написано от Gloppp
И бтв, супер трудно е да си намериш голям номер сутиен без подплънки.
От опит го казвам. Гледаш ОГРОМНА чашка, вътре повече от 50% запълнено с дунапрен. Ай сиктир.
A,да, момичетата с наистина хубави и големи гърди, нямат комплекси и липса на самочувствие => не се перчат с тях.
Im just saying....
Аз пък мисля, че всички тия подплънки и т.н. си личат и са адски грозни .... Гърдите просто стоят изкуствено с блуза без деколте. Виждала съм момиче, което няма почти никакви гърди, за сметка на това големи подплънки.. под блуза без деколте, да не говорим, ако е впита, изглеждат като две топки, не цици.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii