- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Все по-големи стават
аммм ами случайно да сте се замисляли за програми за сайтовете в интернет : )) . Доста момиченца вече с лекота ползват photoshop и ако да някви свръх дебели могат да се направят кат манекенки с плосък задник и идеални цици : ))
~~ Music = LIFE !! :]]
Е кво те инт циците им бе![]()
Ползват PS к**а ми Янко... Да направиш от нещо голямо и грозно, нещо малко и хубаво е доста по-трудно отколкото го изкарват.
Инак и аз съм забелязал. Даже взех да налитам на все по-малки в последно време. Светът е едно лошо място...
Нека има!На мен ми е все едно дали е с малки, големи или OVERSIZED!
![]()
Има нещо гнило в тая работа, прав си.
Welcome to the Jungle...
Добре:
1.Защо решихте, че ВСИЧКИ12-13-14 годишни момичета с голям бюст са ''пикли'' и ''к*рви'' ?![]()
![]()
2.Защо слагате ВСИЧКИ момичета на тази възраст под общ знаменател? Да, и аз съм силно възмутена от поведението на някои от връстничките ми, но все пак не всички сме такива...
3.По въпроса с подплънките...това са момичета с комплекси...то си е за тях...по този начин изграждат погрешно впечатление![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
От рано са се научили да работят с Photoshop-а.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не сме казвали такова нещо. Всички не означава 100% без изключения. Просто изключения има винаги в почти всяко нещо и затова няма смисъл всеки път да се упоменава допълнително. Само недей и ти да се слагаш под общ знаменателПървоначално написано от smilelady
![]()
Първоначално написано от BeastLover
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Която има - показва, която няма - не показва. Ако се загледаш по улиците и училищата не е така. Просто в интернет всеки се възползва от 'предимствата' си.
Не са по-различно поколение от нас, по-старите, просто вече всички взеха да се правят на много големи. Днес във фейса попаднах на една набор 97 с е**си гръдната обиколка, снимките й ... сигурно и тия на магистралата не си правят такива снимки. И си сплескала циците в сутиен с 3 номера по-малък и си мисли, че е много хубава, плашило.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Спокойно, няма такава опасностПървоначално написано от badsector
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
ми не ме интересува честно казано
всеки си има вкус(е вярно че на някои хора е доста лош) и избор
да ходят като курви. не е мой проблем
Е има някои които са надарени.Обаче им приятелка която имаше цици с размер на пъпки с извинение а носеше сутиен колкото моя така,че си има трикове за самата снимка в facebook.Пък и ехоооо photoshop![]()
![]()
Първоначално написано от ThisIsMe
Някои слагат и чорапи..., въпрос на избор :]
На мен ми е все едно. Като искат да се правят на големи да се правят. И сега децата се развиват бързо.
Да, представяте ли си ... сутиени с подплънки => големи цици, големи цици и понеже в тая възраст са доста оборотни, като се стигне до секс и пича к'во ли си вика "Ехааа", момичето си сваля сутиена и .... SURPRISE..![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ИменноПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Стига бе, аз де що съм ходила, всички малки чашки са набутани с подплънки.Първоначално написано от reoffender
![]()
Иначе да... аз и на живо ги гледам. 6-ти клас са по-надарени от 10-ти... Не виждам как става просто, освен с подплънки.
Е то все едно с грима не е същото.Първоначално написано от puhinka93
" - АААА крокодил!
- Ела да те цункам, мило!
- ААА и говори!"
И малките и големите са така... само,че на мен ми е невъзможно да си купя сутиен с подлънки. Пък и не разбирам как ги носят, особено сега в тая жега.........Първоначално написано от PinkPan7her
Няма цици бате, всичко е лъжа и измама.Първоначално написано от terrore
Welcome to the Jungle...