.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Неприятен проблем...

Така.....Проблемтът ми е че много са ми полудели хормоните.Потя се винаги когато съм вън от нас и дори у нас докато нищо не правя.Потя се само в зоната на подмишниците.Не е ген или болест защото почнах така да се потя от 4 месеца(когато навърших 13 год).Много съм чел за пубертета и навсякъде пише че започна от 13 год до 18 год (при момчетата)

Върпоса ми е кога ще ми отихнат тези хормони,защото немога аз да издържа 5 год да се потя и то без никаква причина.Пробвал съм много стикове против потене и какво ли още не.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ И ЗА ТОВА ЧЕ СТЕ СИ НАПРАВИЛИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ТЕМА

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    искам само да те питам потят ли ти се дланите и ходилата?

Ами краката не ми се потят но дланите ми се потят от много,много отдавна.Те са ми ген от майка ми.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ам.щом е така и го имаш ген,значи е невъзможно да спреш,но може да се овладее.спокойно не си идинствен с този проблем.пубертетът е отключил това заболяване.нормално на 24 часа се отделя около литър пот.при това заболяване се отделят около 3.има още по-лош вариант,който се нарича хиперхидроза.там се говори за над 8 до 10 литра на ден.това е адски много.един от главните фактори за потенето е стресът и притеснението.вече идват-горещо време,физическа работа(особено ако е тежка) и още няколко фактора са.потенето всъщност си е доста нормален,да не каже животоподдържащ процес.по този начин се осъществява охлаждането и респ. поддържане на около 37 C.някой животни си имат други начини за охлаждане и не се потят.слоновете имат гъста капилярна мрежа в уши и чрез движения с тях се охлаждат и далеч не не чуват по-добре с тях,нищо че са такива.за съжаление това потене е патологично.можеш да го контролираш,и много ефикасен е Одорекс спрея.при повечето,които са го ползвали са много доволни.успех

Доста се разочаровах като ми каза това.Е добре защо когато съм навън се потя САМО под мишниците(дори да ми е мега студено) а в нас ми е мега топло и не се потя.А ако така се потя цял живот незнам как ще го изтърпя.Този спрей "Одорекс" е бъкън с какви ли не химии и само мога да си възпаля кожата.Направо не ми се мисли какво ще правя след 1-2 години.Имам мои приятели които също се потят много много повече от мене в ръцете(ген им е) и изобщо не се потят под мищниците.

Съвета ми е да ползваш Рексона всеки ден , поне така наистина този проблем ще спре да те притеснява и да притеснява околните.Сериозна съм , стегни се и си купи рексона
    mariq

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Страдаш ли от наднормено тегло?

ThisIsMe,аз несъм дебел съвсем нормално момче съм си.Нито дебел,нито клечка около 170см висок 60 кг.Аз преди накарах майка ми да ми купи Рексона тя ми купи някакъв турски "Dove"man+care"

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от hardstyle
    ThisIsMe,аз несъм дебел съвсем нормално момче съм си.Нито дебел,нито клечка около 170см висок 60 кг.Аз преди накарах майка ми да ми купи Рексона тя ми купи някакъв турски "Dove"man+care"
    През летния период това е нормално явление.Стига да не става дума за
    хиперхидроза .Опитай продуктите на ''Nivea'',но не ролоните.Спрейовете са по-добри.Поне при мен така се оказа.

http://www.malinka.bg/aromati/dezodo...-izpotiavanie/

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от hardstyle
    Аз преди накарах майка ми да ми купи Рексона тя ми купи някакъв турски "Dove"man+care"
    Dove Man+Care е доста добър между другото =) Вече ако наистина е турски не знам, моя е от Англия

Доколкото забелязах,аз не се потя толкова много,а просто винаги подмишницата ми като съм навън ми е влажна.Иначе ако правя доста трудна физическа работа навсякъде се потя без там :Д.Мисля сега секи ден нон-стоп да използвам "Dove"-a и като ми свърши да си купя 1 Рексона.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    От студ човек също се поти. Обличай се малко по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си