- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов..
Обичам те и Липсваш ми играят ли важна роля в една връзка..
И след колко време го казах те за пръв път?
Първа съм аз:
Заедно сме от година и малко и все още не ми го е казвал..![]()
ПЛОВДИВ
Играят, ако са казани наистина, а не да се повтарят всеки ден ! Казваш ги тогава, когато го почувстваш иначе е злоупотреба ...
Играят важна роля, когато мислиш, че обичаш някого и го чувстваш.
Казвала съм "обичам те" след месеци, но и до ден днешен не съм убедена, че е било така. [/b]
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Аз съм му го казвала няколко пъти ,защото го чувствам..А той като не го казва на мен ми става криво и за вече не казвам такива неща/
ПЛОВДИВ
Оф.. туй твойто гадже.. Все още не ти е казал тва. Ем значи може и да не го чувства. Пък и то тва е само 20% от връзката. Не е важно.. да се казва, а да се доказва.. Ама ти сигурно го знаеш това както аз/ и някои други от форума, че твоя не ти е казал, че му липсваш и, че те обича..!!/Първоначално написано от gerilovedani
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Много (ама много) ми е трудно да казвам "Обичам те." Имам лоши спомени от последния път и като цяло ме гложди вечно едно такова усещане, че ще ги кажа и всичко ще се прецака.![]()
Трябва да е нещо изключително специално като момент, някакво направо нереално изживяване, за да ги кажа без да се чувствам леко стресната. Все си мисля, че рано или късно ще го преодолея това. Зависи от много неща.
^ Ами да ,тъка може да се е получило и при него..
М/у нас е нямало нищо може би и това играе някаква роля все пак.
От различни градове сме,виждаме се през седмица..Но този месец.може би няма да се виждаме ,защото има изпити.
Мисля,че щом е с мен ,изпитва нещо все пак.Питала съм го дали чувствата са взаимни ,и той ми е казвал,че са
ПЛОВДИВ
това че не ти го казва не значи че не го мисли, но щом ти си му го казвала и той не е значи може и да не те обича, а на мен също ми е трудно, но ако го чувстваш това вече си е друго![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Първоначално написано от gerilovedani
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
/у нас е нямало нищо може би и това играе някаква роля все пак.
Вие как мислите
ПЛОВДИВ
Оф, зарязвай го тоя.
Не виждаш ли, че ти го обичаш повече отколкото той теб?
Извинявай, ама почвам да си мисля, че е така, като ти гледам темите....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
О, колко е трудно да кажеш две прости думи.Колко трогателно, колко драматично, каква любов, какво нещо
![]()
ХАХАХАХАХХАХАХАХ пххх ^_____^![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За някой е лесно а за други трудно..
ПЛОВДИВ
За теб може и да е лесно, но за някои други не е.Първоначално написано от ShtrudeL
Например на мен изобщо не ми е лесно да го казвам.
На много малко хора съм изричала тези думи и наистина ги мисля.
Първоначално написано от gerilovedani
Много е гадно така , когато го кажеш на половинката си и да не ти отвърне
![]()
Според мен не думите са важни, а действията. Защото той може да ти казва най-милите неща, които някога си чувала, а всъщност да гледа на теб с насмешка, като на някаква глупачка, която му се върже. А за това, че не ти казва, че те обича може да има две причини:
1. Страх го е.
2. Не го изпитва.
Най-лесният начин да разбереш е като поговорите. Повдигни темата по някакъв начин и ще разбереш каква е причината. Успех!
Добре де, ама какво ще те е страх от човека, с когото би трябвало да си най-близък?
Иначе да наистина са важни действията, но понякога имам нужда приятелят ми да ме погледне в очите с неговия мил поглед и да ми каже, че ме обича или че му е хубаво с мене, така както само той може да ми го каже. За да е щастлив човек, трябва да има от всичко.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Знам, че звучи грубо, но е очевидно, че не изпитва същото към теб.. Остави това чувства се доказват, не се казват, то, че е вярно - вярно е, но при положение, че ти си му го казвала неколкократно и той не е отвърнал - прави си изводите.![]()
Не ми харесва юзърнейма ти.Първоначално написано от PricelessG
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
М/у нас е нямало нищо може би и това играе някаква роля все пак.
Вие какво мислите?Възможно ли е заради това да не го чувства![]()
Той такива неща не казвал не знам си какво..Луда работа![]()
ПЛОВДИВ
във времето, в което живеем, тези са без значение освен за истинските "романтици", примерно.
казват се когато имаш нужда от яко секс, в повечето случай.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."