- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Марихуаната.
Здравейте!
Така...значи с едни приятели пушихме марихуана извън училище преди време,обаче явно някой от класа ни е видял и е казал на класната. Има вероятност да каже на директора.Искам да попитам какво ще стане с нас ако той разбере? Наистина имам нужда от съвет... Благодаря ви предварително (:
~Tiesto. <3
Нали не сте пушили пред даскало? Ако не сте, не виждам с какво директора го касае какво пушиш..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
и аз така си мисля , както хората преди мене вече са споменали , но по-лошият случай е класната да не каже на родителите ти![]()
1-во пребий този който те е изпортил 2-ро няма да те изгонят бъди сиг 3-то оправдай се че е лажа но за всеки случай спри за 1 месец тревата ако случайно ти направят тест
И мен са ме хващалиНищо не стане, освен че чистих цяла година двора на даскалото с другите тревоманчета!
![]()
A тебе некой да те пребие???Първоначално написано от funkey
Тази класна има ли доказателство? Не!? Невинен до доказване на противното!
Като кажат, че сестра ти е ку*ва, върви и доказвай че нямаш сестра....Първоначално написано от Nakadah
Нищо не могат ти направят , в моят ''напушен'' период продължил 3 месеца ( голяма простотия ) класната си ни знаеше кои пушим и не направи никакъв пролем даже един път дръпнахме с учителката по музика .. Нищо не могат да ти кажат най - много да се обади на ваще и като отричаш спри да пафкаш за известно време, че като ти направят тест да е отрицателен .. Но по - добре спри да пушиш само проблеми ще ти навлече особенно ако те сбарат куки напушен с трева без лична карта в 1 през нощта става много ''забавно'' от личен опит знам - още си търпя последствията..![]()
В нащо даскало се е случвало да изритват за цигари,кво остава за марихуана...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Кое ти е даскалото?Първоначално написано от Greennight
~Tiesto. <3
А ти защо пушиш? Наркоман от малък? По закон имат право не само да те изключат ами да отнемат родителските права на вашите и да те вкарат в ТВУ. В Бойчиновци има такова училище. Ще си в класни стаи с решетки и ще видиш свободата като станеш на 18. Е, радвай се, че в БГ е пълно беззаконие и на никой не му дреме. Нито на социалните нито на агенцията за закрила на детето. Откакто влезнахме в ЕС - по закон е така.
Реално няма да те изключат но ще си с последно предупреждение. Те имат нужда от парите които ти носиш на училището. А щом е стигнало до директора - и вашите ще разберат. Няма никакво значение дали си пушил в двора на даскалото или под някой мост. Ти си наркоман щом приемаш наркотик - независимо колко е лек наркотика.
Гледай си работата,беПървоначално написано от iv4oiv
Не съм ти искал мнението и съм на 15. Наркоман от малък ше вика
![]()
~Tiesto. <3
Охоо на 15 и тоя ш му вика малък...Как така бе?!Първоначално написано от DuMbErRr
Наивно,самодоволно лапе.От къде го изкара т'ва самочувствие бе?И все пак няма да те изгонят за жалост
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
133 СОУ в СофияПървоначално написано от DuMbErRr
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ахахахахахахахахахахахаха хахахахахаххахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахаПървоначално написано от iv4oiv
Can It All Be So Simple ?
Ама аз не разбрах, още ли пушиш?
Е той директора няма кво да ти направи
той гледа кво се прави В даскалото и В района на даскалото
Тея 200 - 300 метра не знам дали влизат ;п
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
А ти кафе пиеш ли, цигари пушиш ли, алкохол не си ли лизвал? Смешно е да се нарича наркоман, щом другите леки наркотици въобще не ни правят впечатление. Или държиш сметка и на приятелите си, и ги наричаш така (все имаш приятели, които вършат едно от гореизброените неща).Първоначално написано от iv4oiv
В България може и беззаконие да цари, но на много места в чужбина, ако те хванат, че пушиш, ще ти се размине без нищо - там такъв е закона. На много места е позволена личната доза, в България е премахната от 2004 година.
Няма да коментирам, какво точно е марихуаната, какви са й ефектите, развива ли се зависимост и как е забранена. Всеки, който иска да разбере, може сам да проучи. И така, вярно, че е на 15 и го прави в даскало, но предпочитам да чуя това, отколкото че се е напил(а). Защото пияни малолетни вандали има зад всеки ъгъл, пък не мисля, че вече е паднала толкова минималната възраст на редовните вехачи.
Не знам колко често го прави авторът/авторката, нито що за човек е, но да не го/я вкарваме в стереотипи заради един коз, а?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+1 (:Първоначално написано от Chacho
Що се отнася до мен - не пия алкохол, не пуша цигари и не се дрогирам с никакъв вид наркотици. Това всичко са опияти които вредят на здравето и на психиката. Неслучайно в Америка ти дават шофьорска книжка на 15 но алкохола ти е забранен до 21. Също така "безвредната" трева е забранена в почти цял свят - като изключим Холандия и още няколко държави.
Пиенето на алкохол и пушенето на цигари и трева карат мозъка да отделя дадени ензими които те карат да се чувстваш по определен начин. Чрез волеви действия човек може да стимулира същите зони от мозъка и да получи същата наслада бед за целта да използва опияти. Тук вече опираме до ценностна система и интелект. Когато целият ти живот се върти около чалгата, секса, пиячката и поредната доза - нормално е за теб наркотиците да са съвсем естественни и по-леките от тях като тревата да ги считаш за безобидни.