.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Въпроси

Въпроси

Абе имам няколко въпроса ако може ми отговаряйте точно по конкретния въпрос.
    1-Този "къс гем" не е ли по добре да се скъса при полов акт или е по добре с операция?
    2-Тази "Предиеякуциона (незнам дали е така сори) течност от която може да се забремене на колко годишна възраст спира да тече?
    3-И бързото свършване ама като казвам бързо 3 мин нормално ли е за 14г. момче и кога ще започне да се забавя?
    [][][][]

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Въпроси

Цитирай Първоначално написано от fosfora
    Абе имам няколко въпроса ако може ми отговаряйте точно по конкретния въпрос.
    1-Този "къс гем" не е ли по добре да се скъса при полов акт или е по добре с операция?
    2-Тази "Предиеякуциона (незнам дали е така сори) течност от която може да се забремене на колко годишна възраст спира да тече?
    3-И бързото свършване ама като казвам бързо 3 мин нормално ли е за 14г. момче и кога ще започне да се забавя?
    1. Ти луд ли си бе, момче? Т'ва е все едно да кажеш "За к'во да ходя на операция на крака, е взимам тука кухненския нож и се почвам" ..

2. Не спира да тече, тя си е част от цялата система. Един вид естествен лубрикант.

3. Бързо-бавно, зависи от "опита" на приятелката ти.. ако е като порта на училищен двор долу, ще се потрудиш доста. С практиката ще се научиш да издържаш повече.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    1 - операция !
    2 - не спира
    3 - рано ти е
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

ем той "късия гем" се къса и при полов акт защо трябва да е операция
    [][][][]

Супер фен Аватара на badsector
    За да не се окаже, че след време ще трябва да ти режат цялата паца

шшшш хора успокоите се малко аз няма да мра бе......другите как им се каса докато си вършат работата?????
    [][][][]

Цитирай Първоначално написано от fosfora
    шшшш хора успокоите се малко аз няма да мра бе......другите как им се каса докато си вършат работата?????

Кво се къса бе!?

Нищо не се къса, а ако се скъса става лошо, толкова кръв щи изтече колко не си виждал...

Имах приятел така му се скъса бая зор видя, късия гем само с операция се оправя!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Град
    Варна, моретоо :)
    Ако е тясна... бързо шЪ предизвикаш бялото пришествие.... ако е (както казаха по-нагоре) широка като училищен двор - шЪ има да клатиш, докато глава ти падне
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си