- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да си сложа ли сутиен
72 mi e obarkala sam :d
Вземи си бански с триъгълници.
+Първоначално написано от PinkPan7her
Дори да нямаш нищо, което да покажеш е смешно, не си на 4 годинки, за да се развяваш без горнище.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Отиди в някой магазин за бельо и питай за сутиен 70А. Пробвай го и ще прецениш, но ако ти е голям, по-добре не си го взимай. : )Първоначално написано от meha
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А колко ти е подгръдната? Защото и от нея зависи. Ако например ти е около 70, просто няма смисъл от сутиен, най-много някакъв спортен. Също така освен за 70А, можеш да потърсиш 65А, вярно малко по-трудно се намират и са предназначени за по-млади момичета, но все трябва да има някъде.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Но не те съветвам да си купуваш сутиен още от сега, защото като ги пристягаш (а сутиена е стегнат все пак) хем както казаха по-горе, може да се забави растежа... хем е вредноТе все още растат.
Купи си бюстиета и носи тях, ако толкова искаш.. въпреки че и те са бая стегнати.
А за плажа носи бански с триъгълници, щом братовчедка ми, която е на 5 има горнище на бански, което носи на плажа... то значи и ти ще си намериш![]()
^Момичето е на 16, няма за кога тепърва да започват да и растат .. Ако не си намериш сутиен - не се притеснявай. Ако компенсираш с хубаво тяло мъжките погледи също ще са спрени на теб. А за в бъдеще ако се комплексираш, има пластична хирургия която може да ти докара що годе естествен бюст за 3-4 бона..
...но във тебе като рана
"Защо?"
е няма как да ходи като момче бе 0.оПървоначално написано от FuckingFreak
все нещо ще и порастне
А и съвет към авторката:
Пий боза![]()
![]()
![]()
Zdraveite i az iskam da vi pitam da si sloja li sutien kato imam gradna obikolka 80sm i sam na13!!!!!!!!!!!!!!imam edna fr ,koqto ima samo4uvstvieto i si slaga sutien a neinite sa po-malki i ot moite] PLSSS,kajete miiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Подгръдната колко е?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм на 14 и обиколката ми е 90 см О_о момиче, какво се е случило с теб?
Вземи си бански, защото вече си на 16 и не е нормално, но сутиен недей. Той ще забави растежа на гърдите.
Носи, за твое самочувствие
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако имаш фейсбук, харесай ОБИЧАМ ВИЦОВЕ - > http://www.facebook.com/obichamvicove?ref=tn_tnmn