Момиче съм.Преди се бръснех отдолу,след това започнах да ползвам епилатор като само отстрани,без по-надолу защото ужасно болеше.Е,това беше най-голямата ми грешка.От както го използвах отстрани ми се появиха много враснали косъмчета,червени пъпчици.Просто ужас !!!!! Реших да отида на кола маска.Всичко добре,но тези пъпчици още си седят,вече от около 6 месеца!!!Не мога да ги гледам,но мога да сложа бански тип "бикини" защото се виждат и стои грозно.Има ли начин да ги махна защото неиздържам.И още нещо:повиха ми се някакви кафяви петна,не знам от какво.Чух,че мога да ги махна с лимонов сок,но не знам, изглеждат като протрити и още една причина поради която ме е срам да ходя с бански.Моля ви помогнете ми защото е лято,а не искам да изглеждам по този отвратителен начин!!!!!!!
За пъпчиците нямам представа,но мога да ти помогна за кафявите петна.Значи,на Nivea има един детски крем,дето успокоява кожата.Аз използвах него,когато един път ми се бяха появили такива петна–––> http://www.google.bg/imgres?q=nivea+...4&tx=165&ty=88
Успех и дано ти помогне!
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Ъ, пъпки, които веднъж са се появили, и не са изчезнали за половин година?!?!
Да не би да искаш да кажеш, че след като се епилираш излизат, после докато растат косъмчетата малко по малко се махат, и след като се епилираш пак, пак излизат? На мен това, което описваш, ми звучи нереално.
Аз не съм се епилирала,подрязвам си косъмчетата с бебешка ножица за нокти,а и моите бяха май от протриване,не знам...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥