- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бойни изкуства
Здравейте
От известно време насам искам да тренирам бойни изкуства
Въпроса е че са доста и не мога да си избера,но искам да тренирам предимно мускулите на краката и корема.Не е с цел отслабване,а стягане.Отдавна искам да имам повече мускул по себе си
Та можете ли да ми дадете някакъв съвет?
Благодаря ви предварително))))))
Мускул да направиш от бойни изкуства,едва ли!Първоначално написано от galet0
Но като гледам май си момиче ,за къде си хукнала![]()
що бее кво толкова..? има много момичета които тренират бойни изкуства
добре,тогава някакъв друг спорт (без фитнес-чувствам се като хамстер в клетка )
Що пък да не направи ?Първоначално написано от DownloadVirus
Аз като гледам и ти много не ги разбираш, защо даваш съвети ?
Заповядай в таекуондо залата, ако смяташ, че не се прави корем и крака![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щото така ми е кеф?! Сад ли ти еПървоначално написано от HHristov
![]()
Е нали знаеш аз като казва мускул какво си мисля ??Първоначално написано от Chacho
не не знаемПървоначално написано от DownloadVirus
както и да е. още не съм решила какво точно обаче съм убедена,че искам да спортувам нещо
Kво да ми "сад"Първоначално написано от DownloadVirus
не моя треньор има макс 134кг :д
Ко ми пука колко има,важното е аз колко имамПървоначално написано от HHristov
![]()
За тоя мускул освен тренировки се иска и хранителен режим..Първоначално написано от galet0
[quote="DownloadVirus"]Ко ми пука колко има,важното е аз колко имамПървоначално написано от HHristov
[/quoteщ
Хмм..доста адекватен отговор![]()
Ми това, за което аз говоря е издръжливост, сила, експлозивност, релеф и доволна маса. (зависи какви килограми пазят, в бойните изкуства се съобразяват с категориите).
Албена Малчева
Станимира Петрова
Ирена Цветкова
Плюс това, очаквам да не иска да трупа много мускулна маса, а просто да се оформи от някакъв спорт (предполагам, че не я влекат само заради мускулите бойните изкуства)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вируса и Христов, що не си мерите пишките на лично, а ?
Към авторката - ако искаш бърз и осезателен резултат - фитнеса е най-доброто решение. А ако наистина искаш нещо такова и аз смятам че таекуондото е най-добре. И все пак бойните изкуства са много повече от физически тренировки, така че ако нямаш сериозна нагласа - няма да издържиш много![]()
Първоначално написано от ZipFail
едно сериозно мнение,благодаря за съвета![]()
фитнеса тотално го отписах както вече казах,искам да ми е приятно а във фитнеса се чувствам като в няква гадна клетка
И аз мисля, че може да открие неща в БИ, които да и станат по-голям приоритет от мускулите и физическото натоварване. Пък всеки, който се занимава с БИ, се интересува не само от собствения си стил, а и от чуждите и може друг да ти допадне повече после и да го смениш. Може пък и да практикуваш повече от един.
А редовният съвет е да отидеш на някоя тренировка, да гледаш и да прецениш дали ти харесва (всъщност, поговори да те пуснат да потренираш на една тренировка, за да усетиш нещата от първа ръка).
Благодаря за съветите
Само трябва да реша какво точно
Засега се чудя между таекуондо,карате,винг чун и муай тай
стига ревахте от почти всички спортове се правят мускули и бойните спортове/изкуства влизат в тях!
Иначе аз препоръчвам бокс/крав мага/кикбокс/киокушин или шотокан!
Крав мага-та е отпиши ...
http://daobg.com/index.php?showtopic...0%E3%E0&st=620
моя грешка съжалявамПървоначално написано от HHristov
Тогава бих казал таекуон до обаче зависи на кой каквото му хареса
абе извинявай още клипове на тоя комик да нямаш![]()
Ето ти нещо, което да те насочи - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=361459
Като гледам авторката е от Пловдив..защо не минеш през някоя от нашите зали -мисля че ще останеш доволна от това което се прави там ..говорим за муайтай и кикбокс ..повече инфо -на лично или 0888 249 888
даже в сряда откриваме още една ,чисто нова![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Тренирай КУДО, това е не много известен още за България спорт, но е много добър ! Тренирал съм го и там са подбрани повечето бойни стилове и 'най-смъртоносните' им удари. Плюс това там подготвят и за ММА боеве.![]()
aha
Аз за кудото в България, откъм треньори не съм чул добри неща. Може и да ми е грешна информацията де, тука навар и соломон трябва да се изкажат![]()