.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кога излиза Хекс Хол 3 ??

Здравейте всички!!
    Има една страхотна тийн поредица Хекс Хол,която силно препоръчвам на всеки да прочете...таа въпросът ми ее случайно някой да знае кога излиза третата и последна част?? Най-странното е ,че дори и във края на втората книга нямаше заглавието..подобно на първата.. не ми се мисли колко ще има да се чака..мерси предваритено ....

Slashy <3

ооооо и аз много се радвам на тази поредица но и аз се чудя Тъй като дори нямаше развръзка на историята Ако разбера ще пиша,ама според мен трябва да се пита издателството

АУУУУУ ,разбрах кога ще излиза-МАРТ 2012

Нееееее! Защо толкова късно? Ужас! Толкова е яка тази книгаааа!
    Прочетох я за супер кратко време! Адски интересна е! Препоръчвам я на всички! (двете части и третата като излезе)
    He doesn`t want to feel,
    he wants to be hated.
    It`s just easier that way.
    He got his wish. (DELENA FOREVER<3)

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Книгата наистина е супер,ще е ужасно,ако трябва да се чака до март
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Red face

До колкото знам ХЕКС ХОЛ 3 ще е на пазара през март. Препоръчвам да я прочетете и имам чувството, че ще е наистина добра! Очаквам я с нетърпение! Весели празници на всички!

На 13 март излиза в Америка.Заглавието е Омагьосана.

Ако в Америка излиза на 13 март значии при нас ще доде април !!

Smile Хекс Хол 3

Здравейте! Вече сме май месец, а аз още не мога да намеря книгата. Ако някои знае от каде мога да си я закупя да пише.

__________________________________________________ __________________________________________________ ______

The way you smile
    The way you talk
    The way you kiss
    The way you love
    The way you look
    The way you walk
    The way you entry to my mind
    I want you..!

Вече е края на май и още не намирам книгата в книжарниците... МОЛЯ ако някой знае кога излиза книгата да пише защото просто нямам търпение да я прочета.

Малко стара информация, но поне да знам, че съм записала-споко, наистина ще е тази година, но между септември, октомври и ноември. Не съм сигурна. ИЗТЪРПЕТЕ ОЩЕ МАЛКО, ДАМИ ФЕНКИ НА ФЕНТЪЗИТО, СКОРО ЩЕ СЕ НАСЛАДИТЕ НА ПОСЛЕДНАТА КНИГА ОТ ВЕЛИКАТА ПОРЕДИЦА!

http://www.helikon.bg/books/61/16673...-magiiata.html ЕТО СЛАДУРКИ, ОТ ТУК МОЖЕ ДА СИ ПОРЪЧАТЕ КНИГАТА, ТОКУ ЩО ГО НАМЕРИХ САЙТА .. НАПАДАЙТЕ
    ◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си