.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Да му пиша...

Здравйте.Много искам да пиша на едно момче,което е по-голямо от мен.Учихме в едно училище,но той завърши тази година.Мен не ме притеснява това,че по голям от мене,защото сам свикнала да контактувам с по-големи от мен,а пак и той не е чак толкова по-голям от мен.Но незнам какво ми става с него.Сеедо за пръв паът си харесвам някой.Моля ви се помогнете ми.Моля ви кажете какво да му пиша.Мерси предварително

Пиши му, щом искаш, но имай едно на ум, защото сега като не го познаваш си си изградила една представа за него, а след като се опознаете той може да се окаже съвсем различен.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Пиши му, щом искаш, но имай едно на ум, защото сега като не го познаваш си си изградила една представа за него, а след като се опознаете той може да се окаже съвсем различен.
    +1. Плюс това щом сте били от едно училище, предполагам все имате общи познати, даскали etc. Все за нещо можеш да се хванеш.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    A ти на колко си? По думите ти ми изглеждаш на не повече от 15
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Да му пиша...

Цитирай Първоначално написано от monika8
    Мен не ме притеснява това,че по голям от мене,защото сам свикнала да контактувам с по-големи от мен,а пак и той не е чак толкова по-голям от мен.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ^^

Пиши му-в скайп няма все още опция ухапи ,убий другия (понякога е жалко,ноо )
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Гледай да му пишеш по-грамотно от колкото тук, пича все пак е бил на матура .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Да му пиша...

Цитирай Първоначално написано от monika8
    Мен не ме притеснява това,че по голям от мене,защото сам свикнала да контактувам с по-големи от мен,а пак и той не е чак толкова по-голям от мен.
    хохоооооооо ..

Какво да му пишеш? Опитай с "здрасти" ..
    много е трудно да се напише ..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    За нищо на света не му пиши
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

нямаше нужда да повтаряш 100 пъти "от мен" и

не виждам нищо осбенно за което да ни питаш дали да му пишеш или не, но все пак нищо няма да загубиш ако опиташ
    ★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си