- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му пиша...
Здравйте.Много искам да пиша на едно момче,което е по-голямо от мен.Учихме в едно училище,но той завърши тази година.Мен не ме притеснява това,че по голям от мене,защото сам свикнала да контактувам с по-големи от мен,а пак и той не е чак толкова по-голям от мен.Но незнам какво ми става с него.Сеедо за пръв паът си харесвам някой.Моля ви се помогнете ми.Моля ви кажете какво да му пиша.Мерси предварително![]()
Пиши му, щом искаш, но имай едно на ум, защото сега като не го познаваш си си изградила една представа за него, а след като се опознаете той може да се окаже съвсем различен.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1. Плюс това щом сте били от едно училище, предполагам все имате общи познати, даскали etc. Все за нещо можеш да се хванеш.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
A ти на колко си? По думите ти ми изглеждаш на не повече от 15![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от monika8
![]()
^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пиши му-в скайп няма все още опция ухапи ,убий другия (понякога е жалко,ноо )![]()
Гледай да му пишеш по-грамотно от колкото тук, пича все пак е бил на матура .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хохоооооооо ..Първоначално написано от monika8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво да му пишеш? Опитай с "здрасти" ..![]()
![]()
много е трудно да се напише ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За нищо на света не му пиши![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
нямаше нужда да повтаряш 100 пъти "от мен" и
![]()
![]()
![]()
не виждам нищо осбенно за което да ни питаш дали да му пишеш или не, но все пак нищо няма да загубиш ако опиташ![]()
![]()
![]()
★ *..Много обичам да си мълча и да се усмихвам докато наблюдавам колко прости хора има наоколо..*★