- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой може ли да ми каже ?
Имам един въпрос аз съм на 14 и се чудя дали е нормално да харесам романтични неща ... смисъл филми ли са анимета ли са няма значение просто нормално ли e? Ето например даже снимката на декстопа ми е такава има едно момче и едно момиче които се гледат, изчервили са се и пише
"AUTUMN IS CALLING
AND WE ARE FALLING
IN LOVE"
и се чудя дали някой изобщо ще ме хареса някога такъв или да се променя докато мога...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Безнадеждна работа.
вероятно си гей
Не съм ... просто смисъл малко повече харесвам романтиката, когато харесвам някое момиче не си мисля " супер ако тя ме харесва ще мога да кажа на всички че си имам гадже" а си мисля " Колко се сладка искам да я прегърна"
Няма нищо лошо, не бой се. ;D
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
лош си уош:Д
девойчетата ще го сметнат за сУадко (от/до един момент![]()
сериозно не бях мислил за това
Лошо няма в романтиката, но не прекалявай. Не я използвай постоянно, ами само в точните моменти. И в крайна сметка всичко опира до еб@не.
е са като почнат да говорят всички за секс аре моля ти се. на мене изобщо не ми пука за еб@ане , на 14 съм има време![]()
интересува ме човека който харесвам/обичам да бъде с мен
Първоначално написано от Blab
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Хубаво нещо е романтиката, ама както казаха по-горе - недей да прекаляваш. Че колкото си романтичен, толкова си и ммм... мекушав (или добричък, както искаш там го приемай) и в един момент, когато момичетата усетят това ще вземат да ти се качват на главата.
Прилагай романтиката си както трябва и в моментите, които трябва, за да бъде оценена.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
^^ Ми те освен, че ще му се качват на главата е твърде вероятно да те приемат просто като най-добър приятел гей и рамо, на което да поплачат, шото безчувствените лоши момченца са им разбили сърцето. Иначе няма нищо лошо в романтиката в умерени количества.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
след време няма да си такъв, ще се промениш. Просто си в такава възраст![]()
Kой каквото си е заслужил,такова ще си получи!
мерси за всичко ^^ значи всичко е наред ?
Хмм, сериозно ли се чудиш дали е нормално, или просто си търсиш някоя мацка коята да каже "Оо, колко яко, такива готини момчета не останаха, я да се запознаем..." ? Ако си търсиш приятелка, не съм сигурна, че това е подходящият начин.
Иначе си зависи от момичето. Някои харесват романтиката. Мен пък, например, романтиката ме дразни и я считам за лигавщина...
Като каза това за гушкането се зарадвах, че са останали такива романтици като теб! А не тъпанари дето сека седмица с нова и като почнат да питат "Тая яка пичка ли е?" тая дума толко я мразя и само за еб@не мислят иначе няма лошо аз го намирам за яко![]()
I hate cold-blooded people !!!
това не е романтика, мой.
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
След време ще почнат да ти харесват мъже,после ще почне да те влече да се обличаш като жена,иначе да-нормално е..Природа какво да прайм.
Всички ще се наредят да те хвалят, но според мен да си добър, мил, нежен и т.н. в живота = потъпкани нерви и сърце. Не се котира. Тря'а си гадняр и лошо момче, иначе те имат за мухльо и редовно ще чуваш оправдания, че те режат защото си им прекалено добър приятел. (Което в буквален превод значи, че никоя не би се занимавала с теб, а те възприема като кошче за душевни отпадъци и "най-добра приятелка")
Sorry to tell you the ugly truth.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако не обърнеш резбата по-късно е супер![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
само да кажа, че не пиша това за да си намеря приятелка или нещо такова, просто се чудех дали е нормално... а дали ще си намеря приятелка е това вече е мой личен проблем, който се опитвам да реша. Е за сега нямам късмет, но някой ден надявам се...
Гледай само да не почнеш да тичаш в лявата лента ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ок ясно разбрах... Но въпросът ми беше дали да опитам да се променя, а не да ми обясните, че трябва да внимавам "да не почна да тичам в лявата лента" "да не стана най-добра приятелка на някой" или направо други да ми кажат, че съм гей... мога да кажа само едно
НЕ СЪМ !!!