- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съвет : ]]]
не такааа ..Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Към авторката:
Ако сте на тъмно може да ти е по - лесно и нека не е изведнъж! Нещата трябва да се случват постепенно .. надали ще види нещо, което не е виждал до сега .. ;] А и през това време си мисли за хубави неща, а не за това как ще те види ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами прочети какво е писала авторката. Чакай, ще ти помогна.Първоначално написано от 6amanago6ko
Приятелят ми иска да правим секс , но мен ме е срам да се покажа гола . Срамежлива съм . Той ми каза , че ако трябва ще ме изчака колкото е нужно ... Така проблемът е , че съм срамежлива и ме е срам да ме види гола .
Като я е срам е ясно, че той посегне ли да и съблече примерно блузата, тя или ще го отблъсне или ще се стъписа. За това всички и казваме как да се отпусне и да не и пука дали е с дрехи или не.
Сега ако обичаш стига спами насам, натам. Ако ще пишеш нещо, трябва да е по темата.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Именно. Направо се чудя защо всички се впуснаха да обясняват на поредната 16-годишна пикла как да прави секс, вместо да й покажат, че сърбежът отдолу е повик за тоалетната, а не за леглото.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Ей такова изказване исках да прочета тук!Първоначално написано от badsector
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Според мен проблема не е сериозен просто всеки луд с номера си както се вика... така че виж няма от какво да се притесняваш ако смяташ че той е човека който заслужава да ти е първия))) а ако смяташ че не е пиши ми на ЛС :P
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
направете го на загасени лампи![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright