- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Искам да попитам...Нормално ли е да те боли женския полов орган докато си в цикъл?
Щях да кажа нещо цинично, ама хайде, въздържам се.
Другите да ти кажат.
ОМГ , кой от всичките , омг ?Първоначално написано от xch0colattegiirlxx
Не, боли те КУРААААА
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ЖЕНСКИЯТ ПОЛОВ ОРГАН!!! С, КОЙТО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СЕКСУАЛЕН КОНТАКТ!! ПОПИТАХ ДАЛИ Е НОРМАЛНО ДА ТЕ БОЛИ ДОКАТО СИ В ЦИКЪЛ.Толкоз ли си прост?Първоначално написано от NomNomNom
(и междудругото съм девствена
)
Не е толкова прост, по простата причина, че е момиче...("междудругото" лЕчи тиПървоначално написано от xch0colattegiirlxx
)
И за да уточня..боли ме точно там.В смисъл около срамните устни, около клитора и..абе някъде там.Неудобно ми е..![]()
Мисля, че е нормално де.Тъй като цикъла ми почти свърши и вече не ме боли.Но за всеки случай искам да се уверя![]()
нормално е да изпитваш напрежение
Hostis Honori Invidia
Ключ ключ ключ!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Сгреших..нормално е.Човешко е. ;хПървоначално написано от kartacha
Човешко е и да те боли. Така че на се притеснявай! :PПървоначално написано от xch0colattegiirlxx
Badabumbaaa
ОМГ -_-
Най-сетне един хубав коментар :хПървоначално написано от robertdowney
Имаш малки срамни устни , големи , клитор, вагина , и това всичко - отвън . Разбира се , че ще те насоля, като не си конкретизирала .
Има голяма разлика между това да усещаш болки като от игла във вагината и болка в клитора/устните и т.н.
Различни неща са .
И е нормално .
Ако е силно и имаш някакви бучки , рани , брадавици и т.н. - това вече не е нормално .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от kartacha
Може ли аз ? Нека ааааз....![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Кой, кой там вдига ръка... А?Първоначално написано от IseeDEADbodies
Ти ли бе...
Хайде, кажи като си тръгнал, моето момче.
аре стига па вие се заяждахте с момичето просто пита откаде може да знае като никои не и е казал
Леко, да не ни застреляш и нас с тази лека картечница... Няма, сър Ланселот, няма повече.Първоначално написано от kriogenx
извиняваи забравихме че ти си роден научен - ВУНДЕРКИНПървоначално написано от kartacha
![]()
Спокойно, не е твоя грешка, аз просто не съм го казвал.
момичето вече получи отговор на въпроса си
Hostis Honori Invidia