- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 3 дневна диета
Казаха ми за една тре дневна диета,в която:
1 ден - ядеш от 2-4 кофички кисело мляко и много вода
2 ден - 2 пакета бисквити житен дар и много вода
3 ден - само плодове и много вода
Казаха ми, че се свалят 5 кг. А на мен ми трябва да отслабна до края на учебната година някъде. Да питам дали е здравословно?
не е здравословно
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
А,има една по-"добра" 3 дена по 2 кофички мляко и колко беше то и по 2 банана май .Ай успех със свалянето на кг и момчета![]()
И как смяташ, че 5 кг ще отслабнеш за 3 дни? Няма начин- ама ако толко си решил/а прави си я
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Една от моя клас я правеше тая простотия покрай бала (сетила се и тя кога) и свали 3кг май ,не помня
Само ще си докараш стрии,ако отслабнеш толкова драстично,в което се съмнявам де.. На седмица трябва по 1 килограм да сваляш,смятай ти с 3!
• Обичай,за да те обичат! •
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Звучи ли ти здравословно ? Само присъствието на бисквити говори достатъчно ...
След 1вия ден ( с киселите млека ) няма да имаш сили да говориш.... Толкова рязко да спреш да ядеш, наистина изпива всякакви сили и е голям стрес за организма...Най-много да ти прималее.Не мисля, че ще свалиш нещо.Да не говорим, че при някой такъв тип стресови диети им качват, вместо да свалят
Имаш ли идея колко са 2-4 кофички кисело мляко. Една от магазина е 400г, прави си сметка. Бисквитите също не са здравословни. Плодове също, но в крайна сметка е само 1 ден. По-скоро да качиш 3 кг..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Диетата не е здавословна.Даже не занм дали това може да се нарече диета...Просто ще ти кажа,че точно 3 килограма рядко си личат,така че или си бъгни метаболизма с този "режим" или се забавляваи както можеш за края на учебната година. :P
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Как не се научихте кое е здравословно и кое не,и само пускате тема след тема с вашите измислени диети.
Не мисля, че има здравословна диета![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Според теб ще има ли траен ефект? Ще си докараш здравословни проблеми..
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
КАК МОЖЕ ДАЖЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВОСЛОВНО БЕЕЕ, ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ?!?!?!
до края на учебната година спокойно можеш да свалиш поне 3-4кг със здравословен режим и спорт
No need to ask
He's a smooth operator
Не мисля, че е възможно изобщо да свалиш нещо. За три дена организма ти едва ли ще може да се осъзнае какво става, и докато се настрои за сваляне на килограми ти вече ще си спряла диетата и ще започнеш да се храниш нормално предполагам (защото никъде не видях захранване). Дори и да свалиш нещо, 100% че ще си го върнеш, ако не и двойно. Не започвай такива безсмислени диети, по-добре спортувай, ограничавай се и дори бавно, ще свалиш нужните килограми и по-важното - няма да си ги върнеш.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Kогато навън е горещо аз цял ден си карам на плодове, млека и сладолед без никакъв проблем и то почти цяло лято. За вечеря салата или ако е наготвено нещо което наистина обичам, просто нямам апетит този сезон и нищо не ми е навредило. Примерно сутринта преди училище ядох череши, сега ягоди и не усещам никакъв глад.Първоначално написано от Mi6inka
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on