- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След 3 години разбрах 4е ми изневерява..... : )
Здравейте...с моя приятел сме от 3год.заедно аз съм на 20 ,а той на 22г.Снощи за първи път разбрах ,4е той ми е изневерявал.Винаги съм подозирала....мислила съм ,4е съм била подготвена да го 4уя,но явно не съм.Сега ще ви кажа и как разбрах.Снощи ми се обади един мои сау4еник-приятел пихме в една кра4ми4ка до нас по пори4ка.и запо4нахме да си говорим.(а,той е бивш приятел на моя приятел...преди постоянно бяха заедно дупе и гащи...сега ве4е не са...и аз не знам защо ,но са само на здравей)И както си говорихме ме пита...ти да не си мислиш ,4е той не ти е изневерявал.Знаеш ли колко пати съм му казвал да не го прави...вика и знаеш ли какво ми казва той-Е е*ало съм му майката.С нас беше и едни друг наш приятел с който излизаха заедно.Той потвърди вси4ко което другото мом4е ми каза.А,аз се направих ,4е вси4ко това съм го знаела...Вярно подозирала съм винаги...но никога не вярвах ,4е ще дойте деня в който ще го разбера.Знам ,4е приятеля ми никога няма да ме излъжи ,знам ,4е е истина ,знам 4е ми е изневерил-изневерявал( не знам дали е било само 1 път или много...но това не е от голямо зна4ение за мен...щом едни път ме е предал)Прибрах се снощи обадих му се...казах му 4е знам вси4ко и ,4е той за мен е един нещастник който е по нисък от тревата...и му затворих.От тогава съм си изк.тела.И сега се 4увствам предадена,наранена,обидена .Имам 4увството ,4е света ми рухна изведнъж,вси4ко в което съм вярвала се изпари за един миг.Вярно е подозирала съм ,но винаги е имало една 4аст в мен която е имала надежда ,4е греша...Е за пореден път се убеждавам ,4е имам безпогрешна интуиция...А към него изпитвам само безразли4ие..не изпитвам агресия,съжаление...жал.Той за мен не е достоен 4овек.НЕ може да твърдиш ,4е оби4аш 4овек и през това време да ходиш да е*еш.Не искам да се ровя пове4е да разбирам с коя е спал и кога как и тн.Аз знам най-важното ,4е го е направил другото няма зна4ение за мен.Пак казвам 100% вярвам на мом4ето което ми го каза.Нямам съмнения ,4е ме лъже.Сега искам да ви попитам,от тук какво да правя в смисъл какво да му кажа?Какво да го попитам?Какво да направя?Дано на никой не го преживява...много е гадно нещото в което си вярвал ,разбереш ,4е е една голяма лъжа...Кажете ми как да постъпя...Мисля ,4е не съм склона да простя изневяра...сега съм много афектирана...затова дайте ми съвет.Благодаря ви... : )
Ами живота продължава, не се занимавай с него, а пък и щом ти е безразлично, просто се опитай да го забравиш. Времето лекува всички рани, естествено трябва да положиш и малко усилия, но няма как.
Просто забрави всичко и остави само хубавите спомени за себе си, доста е трудно, но не е невъзможно. Всичко зависи от теб.![]()
Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза.
Ако бях на твое място не бих се и замисляла за такъв вариант като прошка...Това е ужасно долно и грозно предателство.Щом човек иска вече да е с някой друг просто да го каже на този до себе си, защо трябва да го мами по такъв начин.За мен това е непростимо.Мисля че не трябва да правиш каквото и да е било спрямо него, не му казвай нищо,не го разпитвай и не слушай какво ти казва.Продължи живота си без него и се радвай, че си се оттървала от този нещастник. И все пак това са моите убеждения и принципи, само ти можеш да си прецениш каква е за теб ситуацията. Успех![]()
Направи се че нищо ти няма и му се обади, кажи му да излелете на кафе. После му спретни един голям скандал, че всички да научат какъв е той, и го зарежи. След това го игнорирай отвсякъде и се опитай да си намериш друг.![]()
![]()
![]()
Не се впрягай толкова. Щом ти е изневерявал, значи е боклук. Радвай се, че си разбрала и с чиста съвест можеш да му биеш шута. Ще си намериш някой, който си струва, но дотогава си оправи правописа, поне да му създадеш добро впечатление.
Ъъъ бивши приятели с твоя викаш ? Ква е вероятноста да му правят мръсно като се опитат да ви провалят връзката ?
Първоначално написано от antifashionshit
А не мислиш ли,че може би има хора,които опитват да провалят връзката ви ?
Ако една любов е истинска,не трябва да се влияе от чуждото мнение.
Според мен,поне трябваше да дадеш на момчето 5 секунди,за да видиш какво ще ти каже-ще се оправдае,ще каже,че е вярно,и така нататък.
И аз това си мислех. Може би трябваше първо да поговориш с "гаджето".Първоначално написано от djipsito
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
................... наистина кофти... не прощавай, защото пак ще се повтори...
хЪх...
Подозирала го е. Това е напълно достатъчно, за да повярва. Женската интуиция е ужащяващо точна - съдя по себе си.Първоначално написано от ccdesigns
Аз бих простила. Дай си сметка какво му е липсвало, за да изневери.
Според мен без да имаш реални доказателства не бива така да захвърляш всичко. Не вярвай само на приказки.
Хората не изневеряват само защото им липсва нещо.Първоначално написано от PinkPan7her
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Violenza е много права... Имаше един пикльо дето явно е искал да скъсаме с моята и да се възползва и говореше какви ли не работи...Казвал,че съм излизал с други момичета,че съм ебал даже други,мляскал,натискал,как о ли не...и я заплашваше,че ако разбера,той се познавал с цяла Варна и щели да ме пребият като куче...ПЪЛЕН СМЕШНИК... изяде си боя и повече не е стъпвал! Така,че може и да те лъжат,не е сигурно...поговори с него... има ги всякакви...!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Какво да правиш?
Продължи напред, без да се обръщаш назад камо ли да си помисляш за прошка .. както вече каза той е нещастник и НЕ те заслужава!!
Жалко е наистина, но по - добре късно, отколкото никога ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря на вси4ки...все още не знам какво да правя...но определено ще из4акам..няма да решавам нищо под въздействието на емоции.. : )Най-интересно ми е защо не ми е казал по-рано ,а 4ак сега ми казва...4е ми е изневерявал... : )
.. защото е страхливец!!Първоначално написано от tansiii
![]()
Priceless .. <3
И защото знае, че нормалните уважаващи себе си момичета, не биха простили нещо такова и биха му били шута, а явно на него все още му харесва да те клати.Първоначално написано от Hilary_
Доверието спада супер много в такива ситуации, особено като знаеш, че е било системно.
Насилвай се и почвай нова страница, щото тая вече е кофти разкъсана, казвам аз.
Изневярата винаги е била част от връзката,колко луд и сляп трябва да си за да не го знаеш..3 години,хахах айде честито,продължавай още 33 по същия начин.
Дано не визираш всяка една връзка ..Първоначално написано от chronic
![]()
Priceless .. <3
Айде сега...хаха...като го кажете тва значи...драматична може, ама чак пък точна...Първоначално написано от PinkPan7her
По темата: Голяма работа.
П.П. Инвестирате прекалено много емоции.
А ей такива свободни теми на съчинения най ми харесватт <3както вече каза той е нещастник и НЕ те заслужава!!
Нa някой идиот му щръкне, че е обиден от друг, влезе във форум като този, насоли го едно хубаво и другите казват на първия идиот колко ужасен и непоправим е втория, без дори да са изслушали неговата теза. Like iiit!
Ако тва, че си изневерил те прави нещастник, то повече от половината човечество са такива без да включваме тези, които просто желаят изневярата без да я осъзнават.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Говориш за това, че те вече не са приятели. Защо си сигурна, че ти казват истината? На кого вярваш, на този когото обичаш или на момче, което би имало интерес да ви направи мръсно?
Ве4е по4нах да си мисля ,4е може и да не е истина....Не съм се 4увала с моя приятел от както разбрах...Но реших ,4е ще го потърся....и ще го изслушам...Не мога да взема решение без да съм 4ула и него.... : )
Имам основателни при4ини и то не една да няма доверие на 4овека до мен да не му вярвам...затова съм склонна да повярвам на мом4ето което ми каза за изневярата...Само едно нещо мога да направя да поговоря с приятеля ми и да го изслушам разбира се ако той поиска.... Струва ми се глупаво сега аз да го потърся....От както му казах ,4е знам не сме се 4ували...одеве си вкл.тел-а не ме е търсил...Първоначално написано от dimitar_ak
![]()