.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ето ти един хубав съвет - самоубий се.
    Welcome to the Jungle...

Не, не мисля...

Мога да си пиша във форума и няма как някаква полуграмотна отворенячка да ми казва къде мога или не мога да пиша. А за самата тема и съвет - вече го бях писал и по-рано, но пак ще го напиша - много си зле и тепърва ще си патиш от кухата сфера между ушите ти.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Ето ти един хубав съвет - самоубий се.
    Ти пък и ти какво се месиш където нямаш работа...?

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Не, не мисля...

Мога да си пиша във форума и няма как някаква полуграмотна отворенячка да ми казва къде мога или не мога да пиша. А за самата тема и съвет - вече го бях писал и по-рано, но пак ще го напиша - много си зле и тепърва ще си патиш от кухата сфера между ушите ти.
    хахахаха нито ме познаваш нито знаеш коя съм за да си правиш изводи аз каква съм....Както аз не давам мнение за никои така и твойто мнение за мен от Човек който не ме познава няма знаЧение ..... Излишните и не компитентни коментари си ги запази за себе си..... Тук в тоя форум много сте се взели на сериозно Чак раздавате правосъдие мнения кои какъв е брех брех...:П Браво на вас мом4енца :

Мега фен
    Град
    <3
    Айде по-спокойно, а? Или си пишете по темата, или само ще я гледате с катинарче.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

За мен няма проблем зак.темата разбрах и полу4их достата4но съвети и мнения Благодаря ви :*

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Ъъъ бивши приятели с твоя викаш ? Ква е вероятноста да му правят мръсно като се опитат да ви провалят връзката ?
    И аз това си мислех. Може би трябваше първо да поговориш с "гаджето".
    Подозирала го е. Това е напълно достатъчно, за да повярва. Женската интуиция е ужащяващо точна - съдя по себе си.

Аз бих простила. Дай си сметка какво му е липсвало, за да изневери.
    3 години заедно си е доста дълго време може би е най добре да седнете и да поговорите за това и да му дадеш шанс ако наистина заслужава след всичко което той каже.Все пак сте си посветли 3 години от живота си защо ако някой ти е казал така и така всичко да свърши като може да сте заедно още дълги години.Да женската интуицие по подчти уникално точна,но най добре е да поговорите : )

ахххх, най-елементарното и тъпо оправдание - не съм я бил познавал. Ами като те гледам какви ги пишеш и си вадя достатъчно изводи, сещаш ли се...

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ахххх, най-елементарното и тъпо оправдание - не съм я бил познавал. Ами като те гледам какви ги пишеш и си вадя достатъчно изводи, сещаш ли се...
    Eй ти кой беше извинявай ,че да се ОПРАВДАВАМ ПРЕД ТЕБ ай спри да ме занимаваш с неадекватните си коментари мнения или както искаш ги наричай ... не ме интересуват нито те нито какви изводи си правиш запази си мнението за себе си и престани да се правиш на многознайко ,но не се учудвам предполагам като те слушам и гледам колко мнение имаш...,че живот извън фором4ето нямаш,но мен т`ва слабо ме барка както би трябвало и теб аз к`ва съм .. Айде жив и здрав....Сеш ли се ?

Мега фен
    Град
    <3
    Айде да не се правим, че не се виждаме, сеш ли се?
    Мисля, че бях ясна.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си