- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След 3 години разбрах 4е ми изневерява..... : )
Ето ти един хубав съвет - самоубий се.![]()
Welcome to the Jungle...
Ти пък и ти какво се месиш където нямаш работа...?Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
хахахаха нито ме познаваш нито знаеш коя съм за да си правиш изводи аз каква съм....Както аз не давам мнение за никои така и твойто мнение за мен от Човек който не ме познава няма знаЧение ..... Излишните и не компитентни коментари си ги запази за себе си.....Първоначално написано от Rorschach
Тук в тоя форум много сте се взели на сериозно Чак раздавате правосъдие мнения кои какъв е брех брех...:П Браво на вас мом4енца :
![]()
Айде по-спокойно, а? Или си пишете по темата, или само ще я гледате с катинарче.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За мен няма проблем зак.темата разбрах и полу4их достата4но съвети и мнения Благодаря ви :*
3 години заедно си е доста дълго време може би е най добре да седнете и да поговорите за това и да му дадеш шанс ако наистина заслужава след всичко което той каже.Все пак сте си посветли 3 години от живота си защо ако някой ти е казал така и така всичко да свърши като може да сте заедно още дълги години.Да женската интуицие по подчти уникално точна,но най добре е да поговорите : )Първоначално написано от PinkPan7her
Eй ти кой беше извинявай ,че да се ОПРАВДАВАМ ПРЕД ТЕБ ай спри да ме занимаваш с неадекватните си коментари мнения или както искаш ги наричай ... не ме интересуват нито те нито какви изводи си правиш запази си мнението за себе си и престани да се правиш на многознайко ,но не се учудвам предполагам като те слушам и гледам колко мнение имаш...,че живот извън фором4ето нямаш,но мен т`ва слабо ме барка както би трябвало и теб аз к`ва съм .. Айде жив и здрав....Сеш ли се ?Първоначално написано от Rorschach
![]()
Айде да не се правим, че не се виждаме, сеш ли се?![]()
Мисля, че бях ясна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.