Това е наистина супер неприятно, особено след толкова много време. Мисля обаче, че е редно да му дадеш шанс да обясни. Дори и да не се съберете пак , поне шанс да ти изложи и своята гледна точка. За да си наясно. Все пак всяка история има две страни.
Предлагам да изчакаш малко и да се поуспокоиш - ден, два или три, колкото е нужно. Тогава да му се обадиш и да помолиш да се срещнете, за да поговорите. Когато това стане просто му кажи да ти разкаже всичко от - до и че е само в негов интерес да ти каже истината. Когато я чуеш, не бързай да отговаряш. Пак изчакай няколко дни, премисли я и тогава реши какво да правиш. От бързане и под емоционален стрес не се взимат хубави решения и не се казват хубави неща.
Истината е, че е възможно дори този другия ти приятел, просто да те харесва и да се опитва да ви раздели така. представи си , че е така. Аз имах такъв случай, един приятел и бивше мое гадже просто искаше един последен ... секс и започна да ме убеждава, че гаджето ми изневерява, но аз не му повярвах въобще.