.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля за помощ

Здравейте.. Искам да питам дали някой знае нещо за телекинезата или е задвижвал предмети с ум ако някой знае да каже... Благодаря!!!
    BEESTTT !!!!!

Смисал? Как така дали знае? Телекинезата е промяната на физическото посредством умствената сила...но какво точно имаш в предвид??? И защо питаш дали някой е успявал..?
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Смисал? Как така дали знае? Телекинезата е промяната на физическото посредством умствената сила...но какво точно имаш в предвид??? И защо питаш дали някой е успявал..?
    имам предвид дали някой може да мърда предмети с мисъл и ако знае дали може да ме научи защото ми е много интересно
    BEESTTT !!!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не става така. Ако някой ден се развиеш достатъчно много може и да успееш . Не става ей така, защото е интересно . Полагат се изключително много усилия за да станеш самодисциплиниран и да контролираш изцяло тялото си .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Чудя се дали да се смея ...? Човек ти....на 10 години ли си...? Първо, това да не става току-така....просто отиваш на частни уроци, плащаш си 20 гущера...те та измиват със светена вода по муцуната, казваш тайното заклинание...и вече владееш телекинеза!!!
    Иначе е лесно...всеки го може...това че не знае как е втори въпрос!!!
    Търпение, постоянство, концентрация, самовнушение, позитивизъм, и увереност, че ще успееш!!!
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Чудя се дали да се смея ...? Човек ти....на 10 години ли си...? Първо, това да не става току-така....просто отиваш на частни уроци, плащаш си 20 гущера...те та измиват със светена вода по муцуната, казваш тайното заклинание...и вече владееш телекинеза!!!
    Иначе е лесно...всеки го може...това че не знае как е втори въпрос!!!
    Търпение, постоянство, концентрация, самовнушение, позитивизъм, и увереност, че ще успееш!!!
    засега мога само да мърдам топче за пинг-понг на конец и една пирамидка да я въртя на игла
    BEESTTT !!!!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    разбира се. eй тука в пуберфорума е ПЪЛНО с разни момци и моми които могат да нарушават законите на физиката за кеф.

нищо работа не е, аз лично си тренирам по 30 минути на ден докато си гледам сериалчета на компа и работи - щанги вдигам, джипа на тате вдигам, едни скинари като ми скокнаха снощи им стоварих цял тролей от цариградското отгоре, веднъж като ми писаха 3-ка по химия цялото училище го вдигнах във въздуха и почнаха да ми се молят на колене за пощада.

мда, пълно е с такива тука - нема ги в шаолин примерно. след като овладях тези си способности в свободното си време след училище смятам и да се насоча към пирокинеза, телепортиране, трансфигурация и други некви лесни работички. докато изляза от пубертета трябва да правя хари потър да изглежда като цирков клоун.

ПП ето доказателство за способностите ми ако мислиш че те сарказмирам

eй тва го заснехме с едни приятели на морето когато се бях напил и ми бяха обръснали кубето

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Недей да пишеш такива неща .
    И най-малка идея си нямаш какви неприятности можеш да си навлечеш , ако това, което казваш е истина .
    То ако беше истина нямаше да го пишеш тук, наистина, как не ви е шубе .
    Ще те хванат и ще те затворят като мишка за експерименти.

Не гледай гандалф, той е пич, него не го барат ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Хахахаха...той да може да помести нещо без да го докосва ще е гуру на смъртните...ти остави лабораториите...
    Любопитен съм как мърдаш понга на конеца и пирамидката на иглата...?
    Im back...

^ ей така - никак.

внушава си. хващам се на бас с тебе и OP-то на четиристотин хиляди, дуодецилиони ундецилиона кофички кисело мляко пършевица че не може да вземе едно левче, да начертае кръгче с молив около него и да го мръдне на един сантиметър.

ОР, 'ко наистина си верваш се запиши с гесемето и се прати на тоя пич.

http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html

ЩЕ спечелиш 1 000 000 $ ако не си поредното келеме което гледа супер леки и податливи на размърдване от гравитация или ветро и се мисли за нео от матрицата

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    разбира се. eй тука в пуберфорума е ПЪЛНО с разни момци и моми които могат да нарушават законите на физиката за кеф.

нищо работа не е, аз лично си тренирам по 30 минути на ден докато си гледам сериалчета на компа и работи - щанги вдигам, джипа на тате вдигам, едни скинари като ми скокнаха снощи им стоварих цял тролей от цариградското отгоре, веднъж като ми писаха 3-ка по химия цялото училище го вдигнах във въздуха и почнаха да ми се молят на колене за пощада.

мда, пълно е с такива тука - нема ги в шаолин примерно. след като овладях тези си способности в свободното си време след училище смятам и да се насоча към пирокинеза, телепортиране, трансфигурация и други некви лесни работички. докато изляза от пубертета трябва да правя хари потър да изглежда като цирков клоун.

ПП ето доказателство за способностите ми ако мислиш че те сарказмирам

eй тва го заснехме с едни приятели на морето когато се бях напил и ми бяха обръснали кубето
    брат сериозни ходи се прегледай
    BEESTTT !!!!!

^ и това идва от човека който си мисли че 500 гр. месо в краниума му могат да манипулират време, пространство и материя?

поне вече знам че съм на прав път

Хахахаха...картинката радва...
    Im back...

Мега фен
    досега е имало немалко хора, които са успявали да намерят помощ за телекенеза, но след това бъди сигурен всички те са се нуждаели от помощ за избавление от адски огън - така е и в останалите случаи, т.е. при: телепатия, астрална проекция, телепортация, и пр.

Цитирай Първоначално написано от npp
    досега е имало немалко хора, които са успявали да намерят помощ за телекенеза, но след това бъди сигурен всички те са се нуждаели от помощ за избавление от адски огън - така е и в останалите случаи, т.е. при: телепатия, астрална проекция, телепортация, и пр.
    Ако беше пред мен...щях да ти пипна челото дали париш...
    Im back...

npp-то е прав. то и аз познавах един пич дето се телепортираше. к'во? не ми ли вярвате?

ето ви, скептици тъпи

http://www.youtube.com/watch?v=4ADbQ...eature=related

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Не знам, аз не вярвам в телекинезата ( както и в левитация и всички от този род). Добре разбирам, че това е нещо, които уж само тези с много развита концентрация и мислене, обаче пък как от 7 милиарда не се намери един с толкова развито съзнание, че да го направи и да бъде записан. Всички документирани случаи се оказват фалшификация. Може би аз нямам достатъчно информация, обаче досега не съм виждала нито един запис или истинско доказателство, че някой го може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си