.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Потене

Град
    compton xD

Потене

Не знаех къде да пусна темата, но реших да е тук, защото си е нараво здравен проблем. Почват жеги, топло е, хората се потят, ама аз съм не като изпотен, а все едно съм се къпал с дрехите! Ако не нося раница, гърба ми не се поти толкова, но сега като се прибрах от училище и като си видях отзад тениската... Обикновено се изпотяват местата, където са презрамките на раницата, и отзад на гърба 10 см широка ивица.... Обикновено ходя доста, което ме изпотява допълнително и като отида на училище да ме е срам да си сваля раницата! Ако знаете решение на проблема, моля споделете!

Град
    World of MINIMAL
    Аз съм със същия проблем, моето е решение е да нося черни или бели тениски, когато съм на училище, а през останалото време си нося всякакви. Наскоро бях чул от един приятел за някакъв спрей или крем ще те излъжа точно, с който когато се пръснеш/намажеш на въпросното място, където се потиш, до няколко дни спираш да се потиш. Това лято трябва да се изпробва, защото не е търпимо...

Град
    compton xD
    Трябва да проуча къв е тоя крем, защото тва изпотяване е просто ужасно!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Одорекс се казва, но в твоя случай едва ли ще е решение. То е конкретно за длани, стъпала и подмишници и спира потенето като ти запушва порите, което е не само нездравословно, а и не лекува самия проблем.
    Но това, което описваш, ми звучи по-скоро като това. Целта не ми е да те плаша, може въобще да няма нищо общо с хиперхидроза, но най-добре за теб ще е да си питаш личния.

Град
    World of MINIMAL
    При мен симптомите са точно такива каквито са от линка, който си постнала WaterLilly, но не ми пречи, в смисъл не води до психологически промени Дланите са ми 90% от времето потни.

А откога се потиш така ? От много време или на скоро ?

Град
    compton xD
    Дам, говорих с наще и ми казаха, че с тоя Одорекс само проблеми може да си създам. Обикновено по гърба се изпотявам само като съм с раница, други пъти рядко се случва. Дланите не ми се потят, а за подмишниците ползвам Nivea Cool Kick и почти не се потя там, а пък за психологическия дискомфорт, говорил съм с приятелите и те ми казаха, че няма нищо срамно в това, не ми се подиграват, пък и под мишниците нямам и едно косъмче, в което да се задържа потта и да се вмирисва. По гърба все още нямам косми но всичко остава по тениската, вчера така се бях изпотил, на тениската все едно имах пеперуда, която лети около цветя

Град
    compton xD
    Цитирай Първоначално написано от hardstyle
    А откога се потиш така ? От много време или на скоро ?
    Ами, от началото на тази учебна година.

Аз те питам откога се потиш,защото това може да е ген.Баща ми е абсолютно същия,когато пътуваме за някой град той все си зима 2 тениски,за да може да смени изпотената като пристигнем

Град
    compton xD
    Баща ми се поти доста, майка ми и тя, може да е наистина ген.

И аз имам такъв проблем с потенето но не ми е на гърба а под мишниците.Така че ти трябва да се кефиш че се потиш само на гърба

Град
    compton xD
    Кво да се кефя?! И под мишниците, и по гърба се потя!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Страдаш ли от наднормено тегло?
    А раницата не е ли възможно да не я слагаш на гърба?
    Тя спомага потенето.

Цитирай Първоначално написано от makaveliFAN
    Кво да се кефя?! И под мишниците, и по гърба се потя!
    Е, и... аз пък се потя по задника и е много по неприятно от това при теб. За няма и 20 минути вървене се изпотявам обилно, да не казвам как е когато карам колело ... . Между другото гледам в интернет има много малко хора с подобен проблем, та ако някой знае решение да споделя ...

Същия е и моя проблем.. при мен не е ген, но се чудя от какво може да е и до кога ще трае

Никой ли не се сети за Пубертета !? Аз имах подобно нещо -което е отвратително за момиче , но заедно с бубертета си замина и потенето ^^

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Сух дезодорант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си