- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Facebook за телефон
Здравейте! Разбрах,че има безплатен facebook за телефон за мобилните оператори М-тел и Глобул. Една от класа ме светна. Нейния телефон не е от най-новите => не е с Wi-fi, а с обикновен wap браузър, но въпреки това ми демонстрира как влиза и ме убеди, че не и взема пари.Не знае как е станало, тъй като някакво момче от нейния квартал и го направило така. Та, как става? Имам wi-fi, но в даскалото нямаме мрежа, тоест имаме, но е с парола, а тя не е четири нули или нещо лесно, пробвала съм.Та трябва ли да активирам GPRS и това колко ще ми излезе, ако се таксува? Преди години бях го направила съвсем неволно, дори не знаех, не съм влизала в интернет и ми начисли 30 лв отгоре сметка. Не искам пак да става така. Ако има някой запознат - да ми каже, утре ще питам въпросното момиче отново, но нямам гаранция, че ще получа отговор.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."