- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Уфф....тампони
Здравейте![]()
Утре имаме планове с едно момче да ходим на плаж,обаче преди малко забелязах че леко кървя.Много е рано да ми дойде сега,трябва някъде към 20.Та да си сложа ли утре един тампон ( не съм ползвала до сега ) и с него да отида ? Притеснявам се да не стане някой фал...
оф..бе недей
дори да не стане гаф ти ще се притесняваш през цялото време (от личен опит го казвам)
или пък с тампон,превръзка и къси панталони
превръзката малко ще се надуе ама...
Ще ти отнеме много усилия,време и нерви докато го сложиш, а отидеш ли на плаж ще имаш притеснения и много ще го мислиш .. Иначе ти си решаваш
Извинявам се за спама , обаче на мен трябва да ми дойде тези дни и неделя мисля да ходя на басейн и се досетих нещо за витамин C .. Как се приема ( през какъв интервал от време и по колко като количество ) и сигурно ли е , че ще спре и няма да протече повече , че ще се изложа ..
ми цяла опаковка май се пиешеПървоначално написано от daru6a1
ма недейте бе хора супер вредно е,не си струва
имате цяло лято за басейни и т.н
не си го причинявайте на организмите.
Аз преди няколко дни ползвах за пръв път, от средните, при това съм девствена, и всичко си беше ок. С ежедневна и малък тампон не би трябвало да имаш проблеми.
От личен опит : витамин Ц не помага много много . Лятото ходих на море и изпих 1 опаковка за няколко дни - накрая ми дойде по-раноПървоначално написано от daru6a1
![]()
Memento mei, memini tui!
От личен опит за витамин Ц-то всеки различно нещо ще ти каже, защото различно влияе.При мен засилва и забързва нещата.
Стига с това витамин C.. Предозирате се с него и стресирате организма.. нали знаете, че всичко прекалено е вредно..
Иначе можеш да пробваш с тампон първо в къщи как ще се чувстваш и тогава да прецениш дали да отидеш на плаж.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Добре, а защо като се опитвам да поставя точно от средните, и аз съм девствена, нещо все не ми се получава. Адски много болки, дори не успявам да го вкарам до половината. 1вият ми опит установих че съм твърде суха , взех аз тъпачката да го намокря малко, а то се изду и тогава просто никакъв шанс да успея да си го вкарам. 2ри път - същата работа, само без частта с намокрянето.. Някакви съвети?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Когато бях девствена - при мен беше по същия начин.Около половин час се мъчих и нищо . Накарая се отказах.Първоначално написано от FuckingFreak
Най- добре недей да се мъчиш - като не става , не става
Memento mei, memini tui!
Благодаря на всички![]()
Реших да не ходя,няма смисъл да седя на трънище изчакам 5 дни
![]()
Аз не съм ползвала тампони и нищо не е ставало
И на плаж съм ходила и в водата също .. пък и там никой няма да забележи :P![]()
...
Стягаш се и няма как да влезе. И аз съм така. Не съм девствена и въпреки това като тръгнах да си слагам тампон първите 1-2 пъти беше практически невъзможно. Отне ми доста време да осъзная, че в действителност неусетно стягам влагалищните мускули.Първоначално написано от FuckingFreak
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз искам да предупредя тук девойките за тампоните. Аз лично съм им голяма фенка, ползвам почти през цялото време докато съм в цикъл - удобно и чисто, а не касапница всеки път, като отида до тоалетната. Освен това от превръзките получавам обриви по бедрата.
Но!
На два пъти се оказва, че имам раничка във влагалището, които се обгарят. Самият тампон не причинява ранички или нещо такова, но самото задържане на кръв в него променя средата вътре във влагалището и това предразполага към развитие на гъбички и подобни патологии.
Моята гинеколожка ме посъветва да ползвам тампон само в извънредни случаи - басейн, вечерно излизане, море и прочие и то за кратко.
Така че девойки, преценявайте си за тампоните.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.