- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ъм.. проблем
здравейте.. т'ва ще прозвучи като тъпо оплакване, но имам нужда да си излея душата... гаджето ми е проблема. една приятелка ни запозна и тя беше влюбена в него, както и той в нея. след около месец те тръгнаха, но гаджето й ме сваляше.. както винаги се влюбих в него. след време, той почна да ми се оплаква от приятелката ми и всеки ден ми казваше, че ще скъса с нея, казваше ми предпочитам теб отколкото нея, подробности. гаджето й ми предложи да тръгнем, а аз без да се замисля се съгласих. 7 месеца бяхме заедно, но той не я късаше. приятелката ми реши да го метне - направила си нов скайп, пратила му фалшива снимка и той веднага почна да я сваля. разбрах го т'ва и нищо не казах. след още няколко месеца, едни мои съученички искаха да се запознаят с него и след като се запознаха той почна да ги сваля ! едната му пратила целувка, а тоа и отвърнал, каза ми и след това ми се обяснява, че целувки се връщат. простих му след тва още 2 изневери. скъсах с него 4 пъти и той все ми обещаваше да скъса с приятелката ми. бях го скъсала. хрумна ми как да му отмастя - да се съберем, да го накарам да скъса с нея и след това аз ще скъсам с него. така и стана. приятелките ми ме караха да го скъсам още на първата изневяра, но не ги слушах. след т'ва разбрах с какво момче си имам работа, с една дума - Ненаситник.
Kill yourself <3
Момиче, ти не си добре. Ще започна да изброявам.
1.ОЩЕ 2 ? Откога броят целувката по скайп за изневяра?едната му пратила целувка, а тоа и отвърнал, каза ми и след това ми се обяснява, че целувки се връщат. простих му след тва още 2 изневери
2. Тая приятелка не ти е никаква приятелка. Щом си била седем месеца с "гаджето" й зад гърба й .. заеби ти.
3. Още от самото начало е трябвало да се досетиш с какво момче си имаш работа.
А на колко си ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ще ставам на 15.. и да просто аз наистина много го харесвах...
Kill yourself <3
Е като всичко е минало, какво още се занимаваш ? Остави го момчето - ще порасне.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Кво правите вие бе?![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да, за 15 е нормално да не можеш да разсъждаваш логично. И в крайна сметка защо пусна темата?
EPIC Тва де не ви е турска сапунка![]()
![]()
![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
чувствам се висш
деградация масова
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Чакайте , от кога целувките в скайп са изневяра?![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Къв е тоя плейбойизневерява на приятелката си с теб, а на теб с всяка срещната
много вървежен го раздава , остави го , не се занимавай
Мога само да плюя на приятелството ти с т'ва момиче.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Винаги ми е било чудно,как може да хванеш някой си който мами приятелката си пред теб и после да очакваш да не го прави същото с теб.
Той като тръгне с теб магически ще се преобрази ли,и аз не знам изпипвайте ги малко нещата.