.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    soFFFFFiaa

Космати ръце (момиче)!!!

Помощ! Имам наследствен проблем - много косми по тялото.По краката успях да убедя майка ми да ми ги остриже, но не и по ръцете. Тя мисли, че няма нищо лошо да имам косми там, но нейните са малко и руси, а моите са гъсти и черни. Вече е лято,хората ходят с къс ръкав, а аз се потя в пуловери, и като ме питат защо не се съблека,аз само се червя. Накрая не издържах и започнах да режа космите с ножица за хартия. Тъпа идея - порязах се и станаха неравномерни!Вече ме е срам дори да я помоля да ме подстриже.Моля помогнете...
    Тва отгоре не го четете, шот съм пияна и не мисля трезву!?6)Ц.-

Ъм, вече съществуват епилатори и самобръсначки. Опитай с тях, примерно. Не с ножица за хартия.

Ножица за хартия
    You made my day

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Вие да не сте овце ,че се стрижете

ПТ-купи си ленти и давай.майка ти няа да може да ти каже нищо пред свършен факт...
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ако пък не ти се махат , а искаш да си имаш косъмчета ги изсветли
    I need somebody to love <3 ;p

Ми обясни на майка си,че от това нещо много те е срам и неможе все да се криеш с дълги ръкави.Моли я колкото време трябва и се моли да се съгласи,а ако не се съгласи пробвай с епилатор.Недей пробва със самобръсначка,защото като се обръснат космите стават по-черни и по-твърди.

Е майка ти ли ще решава дали да ги махнеш или не??? Отиваш, вземаш си ленти и си ги махаш!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ил

За сега най-добре ги остави - след като пораснат тези , които си орязала с ножицата ги изруси .Отиди при някоя фризьорка и си сподели проблема .Тя ще ти помогне .
    не се притеснявай , няма да ти се подиграва.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    1.Кола маска
    2.Епилатор
    3.Ленти

Съветвам те да не прибягваш до самобръсначка.Това е най-лошият вариант,понеже после ще стават по-гъсти и по-черни.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Wut? o_O

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Ползвай епилатор..аз съм доволна защото за 1-2 седмици нямам косми по ръцете въпреки че боли ;д

Наистина не е добре да ги махаш със самобръсначка. Според мен най - подходящият вариант е с кола маска при козметик (поне първия път, после можеш да минеш и на епилатор).
    Колкото до майка ти - ами аз моята просто я изправих пред свършен факт. Тя не че толкова се е противяла, но гледаше да го отложи максимално във времето, понеже тогава бях по - малка Ноо както ти казах, отидох сама и си записах час. После най - много да ти се поозява малко, но ще й мине, сигурна съм. Особено ако й обясниш колко неудобно си се чувствала

Град
    under the rainbow
    Ами обясни на майка ти, че космите по ръцете ти създават огромно неудобство и я попитай тя какво би ти препоръчала, за дарешите проблема заедно. Аз лично ходя на коламаска и съм много доволна - бързо, не боли и после цял месец нямам косми. Бръсначът не е вариант за ръцете, но по добре той, отколкото косми

Гръмни се овцо..на никой нормален космите не са му толкова дълги на ръцете при тфа да си ги реже с ножица за хартия боже мой..земи се разкарай и не всявай смях във форума

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Отивай на кола маска! Впрочем на колко си?

Мега фен Аватара на gummybear
    .. с ножица?!? Купи си ленти за начало ,ако е толкова зле

theo <333

Повече от фен
    По-добре ги махни...много е гадно момиче с косми по ръцете като момче...Една съученичка има по-големи косми от друг съученик...като я видях ми направо останах без думи а иначе се прави на голямата работа..

Re: Космати ръце (момиче)!!!

Цитирай Първоначално написано от lovemyself12
    Помощ! Имам наследствен проблем - много косми по тялото.По краката успях да убедя майка ми да ми ги остриже, но не и по ръцете. Тя мисли, че няма нищо лошо да имам косми там, но нейните са малко и руси, а моите са гъсти и черни. Вече е лято,хората ходят с къс ръкав, а аз се потя в пуловери, и като ме питат защо не се съблека,аз само се червя. Накрая не издържах и започнах да режа космите с ножица за хартия. Тъпа идея - порязах се и станаха неравномерни!Вече ме е срам дори да я помоля да ме подстриже.Моля помогнете...
    епилация на цялото тяло и за 2 години няма да имаш косми навсякъде по тялото.Струва макс до 100 лева.

Аз си почиствам мишниците и краката със самобрасначка. Просто трябва да ги почиства редовни и няма да има.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Трол?
    Ако не... втф! xD Ти в пещера ли живееш?! Не си ли чувала за самобръсначка, епилатор, кола маска...
    И... с пуловер през лятото? о.О ПУЛОВЕР?!

Повече от фен

Re: Космати ръце (момиче)!!!

Цитирай Първоначално написано от kupi95
    Цитирай Първоначално написано от lovemyself12
    епилация на цялото тяло и за 2 години няма да имаш косми навсякъде по тялото.Струва макс до 100 лева.
    ТИ ЛУД ЛИ СИ . ЕПИЛАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ТЯЛО ЗА 100 ЛЕВА :ДДДДДДДД Недей да говориш като не знаеш . По - добре да си ги подрязва отколкото да ги БРЪСНЕ . Хората с черни косми ако един път ги обръснат , стават много по - големи и по - гъсти . Най - добре ако питаш мен от гледна точка на не толкова болезнено и ефикасно е колата маска . То лентите са същите , но май ти излиза по - скъпо . С епилатор много боли повярвай но има една защитна приставка , с която не боли чак толкоз .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    хайде някой ПРАВОИМАЩ ДА ИЗТРИЕ ТАЗИ ТЕМА!

съображения: преди да се захапете в глупави спорове що не погледнете КОЛКО поста има титуляра (а джандарите да погледнат IP) и нещата си идват по места!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Козметик ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

21 век сме! има самобръсначки, епилатори, кремове и какво ли още не..аз лично използвам кремче изобщо не боли но се пак избора е твой.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си