- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко тъп въпрос :D
Понеже постоянно съм с дъвка... нещо като навик ми еще излизам с едно момче и при целувка къде е най- добре да е тя, да не се получи неловка ситуация
![]()
в кривото гърло.
на земята
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Е ти може да му въртиш и с нея къде ти е проблема,кое те притеснява?
Дъвката я махаш ако очакваш да се целувате.
Залепяш си я на кътниците![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Точно. Не виждам проблем да се целуваш и с дъвка.Първоначално написано от Josefinne
ГЪЛТАААААААЙ ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мм предлагам ако си в ситоация в която той не гледа я изплуй, но ако те гледа нон -стоп докато не те целуне недей да плуеш щото е гнусно, а се пробвай да я глътнеш само да не се задавиш + това как може да мислиш за текива неща. ти поне има кой да целуваш ... радвай се заради това !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Мисли положително: ще потренираш целуване с дъвка и следващия път няма да питаш във форума, а ще знаеш от личен опит![]()
Не знам как да ти отговоря, щото... мм като се целувам последното нещо за което мисля е къде ми стои дъвката...![]()
Пук!![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Световен проблем...никак не е трудно,освен ако не си я сложиш на върха на езика едва ли ще ти пречи...
>>DjBelev<<
Сетих се за вица дето влюбена двойка се целували и след малко момичето казало: Опа, мило, глътнах ти дъвката... А той отговорил, не, мило, просто имам хрема...
![]()
Мен така едно гадже докато се целувахме ми "подаде" дъвката си и се дърпа такъв и вика: Извинявай, имам хрема... Щях да го убия..![]()
Та, ако искаш пробвай ;р
Първоначално написано от antifashionshit
+1111111111111111Първоначално написано от MissBianka
. . . . < 33