.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ключ<

ключ<

теглете клуча ... имам си причини да искам да я няма вече темата ... мерси за отговорите

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Преди да почнат да наричат приятелката ти курва, да обясняват как няма лична хигиена и т.н. и да се излюпят един брой многознайковци, ще ти дам сериозен отговор:

Потърси съвета на лекар.
    Тук специалисти няма.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Не би трябвало да е проблем!

Ако сте правили секс вече е различно!

По принцип са страшно упорити та е възможно да са се предали по някакъв начин на оная ти работа!

Обаче със сигурност приятелката ти не е задължително да е к***а или каквото и да било в тоя смисъл, понякога дори и кофти прах за пране може да възпали гъбички!

Най-добре лекар/специалист!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Малко е вероятно да ти ги предаде защото тези гъбички вероятно вече си ги носиш. Има ги във всеки организъм, но проявата им е след отслабване на имунитета. Прекарано заболяване, лечение с антибиотици, висока кръвна захар и куп други причини. Така отговарям и на тези, които ще закачат момичето, че е някаква си. Лекуват се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си