- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заговаряне на непознат
Да ви питам какво бихте направили ако искате да заговорите непознатнякакви специални техники,вуду магии
?
Усмихни се,живота е кофти
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми не знам-мен един път едно момче ме гони сигурно 5 минути и накрая едва-едва дойде и пита може ли да се запознаем,телефонче а -у и му казАх-сори,закъсня![]()
![]()
Недей прави такава тъпа грешка ,защото е ...смешно и жалко и отчаяно
Горкото момче първо се е престрашило, а после те е гонило и ти да го отрежеш такаПървоначално написано от britzy
![]()
не му завиждам
![]()
По темата: залагам на вуду магиите =D>
Ами ако беше месец по-рано можеше,ама сега за мен има само един![]()
а и виж -тук търсят такива запознанства ,може пък да се засекат -съдба
![]()
Е, чак да отидеш при някой и да кажеш: "Може ли да се запознаем?" или "Как ти е номера?" е тъпо. Но ако първо си осъществила визуален контакт с въпросното момче, не виждам нищо лошо да отидеш и да го заговориш. Приказвате си 5-10 мин и после преценяваш дали има смисъл да го питаш за контактите му. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз бих заложила на вуду.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
мисля, че едно "Здрасти" като за начало няма да навреди![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
точно!
Зависи от обстоятелствата,много селско и евтино ми се вижда да седнеш с чашката при някоя и да почнеш да и досаждаш,плюс тва ако има интерес още от погледа си личи.
Пичовете трябва да имат малко достойнство преди всичко,хубаво е да има ухажване ама да се знае границата на допустимото.
А аз не разбирам кво толкова има да заговориш непознат ? Едни от най-готините разговори, които съм имала е с непознати. Не виждам лошо да се държиш с някой по-свободно (имам в предвид отпуснато и лафа да тече гладко все едно се познавате отдавна) и няма нужда да е свалка...
Случвало ми се е след купон да се заговоря с компания момичета и момчета, едно от момичетата почна да ме сваля (!?), снимахме се, разменихме си фейсбук... Разбира се нищо не стана, щото не си падам по момичета ;д просто беше забавно...
Всичко идва от страха как ще ни приеме отсрещния, а трябва да сме по-уверени в себе си.
Първоначално написано от antifashionshit
djipsito,бъркаш видовете заговаряния.Тези който нямат сексуална цел в случая твоя пример са едно,а тези тип флиртаджйиски с ясен предтекст съвсем друго.Много е важно каква е целта на разговора,дет се вика по твойта логика и аз да искам огънче,че ми се пуши го правя без проблем,но за другото се замислям.
Разбирам, просто няма кой знае каква разлика стига да знаеш как да действаш. Не говорех за тва "да искаш огънче от някой" или да питаш колко е часа или дали е минал автобус номер 5...
Мисълта ми е, че от небрежен разговор може да се получи добро запознанство. Не е задължително да показваш ква ти е целта, защото твоята първа цел е да прецениш другия... 3 минути ти стигат за едно първо впечатление и после вече идва размяната на контакти и т.н... И пак казвам, че зависи от подхода... А човек се замисля, когато не е достатъчно уверен.
Момичетата понякога сме доста... дръпнати и шантаво настроени когато ни заговори някой. Бързаме да си правим заключенията с набит филм и режем, а никога не се знае кво изпускаш. На мен лично не ми пречи да си поговоря с непознат, ако нещо не ми изнася или ми стане досадно ще си го кажа директно...
И други примери мога да дам, за човек с който се запознах супер случайно и още тогава ми допадна като мислене и т.н и сме се виждали, просто не пожелах някви по-сериозни отношения с него, защото бях в такъв период а и той е доста по-голям от мен...
Целта и на двамата не беше няква зарибявка със заговарянето.
Четох ти поста и останах учуден колко добре разсъждаваш,само тва последното изречение е бати фейла.Първоначално написано от djipsito
Значи човек от мъжката природа,по-голям от теб иска само да си говори с теб и да бъде САМО приятел без нищо повече с теб,така ли?![]()
Ама моля ти съ.......
ХАхахАх, схващам как е прозвучало...
Добре, ще ти разкажа. Не живея в Бг и бях с мои приятелки българки пред един вход и си говорихме. По едно време мина забързано един мъж покрай нас. След тва се върна. Чул българска реч и се заприказвахме. По принцип българин да чуе друг българин и да се "обади" рядко се случва..
Разговора течеше по какви ли не теми, без никви намеци, срещи, телефонни номера, етц.
След време, може би след месец пак бяхме на същия вход и той пак мина оттам и си поговорихме. Оказа се, че имаме общи познати и тогава вече ми поиска номера.
Опитвам се да кажа, че не е нужно да показваш ква ти е целта още в началото, просто от някви такива небрежни работи излизат интересни срещи и запознанства.
Беше запомнил кога заминавам и кога се връщам от Бг и на същите дати ми писа смс-и... Били сме заедно на дискотека и ми е показвал, че ме харесва, просто не беше с някво нагло, настоятелно държание. И ме привличаше точно тва.. Наистина е много интересен човек, с който мога да намеря доооста общи теми на разговор и то сериозни, харесах го, признавам си, просто ме спираше тва, че аз бях на 17-8 а той на 31-2... и не ми беше до връзки.
Истината с която може да се съгласиш е,че явно е по-голям на години и знае как да си прикрие емоциите и ти казваш "уау ,бати различния" ,обаче всъшност идеята в главата му е същата като тази на 18 годишния пубер който не успява да си изиграе картите..Първоначално написано от djipsito
Разликата в мъжката психика няма,само отношението е различно.
Чист пример си затова,че един по-усетен мъж може така да прикрие нещата че да го помислиш за по-различен.
Един много откровен въпрос-Ако беше му казала на първия път че искаш да му врътнеш една какво ще ти каже? -"Не,искам да се опознаем" Ахахахах
Съмнявам се да откаже,оттам си направи извода колко е по-различен от останалите..
Аз съм съгласна с тва, което казваш. И въобще цент не съм си помисляла, че не му минават такива мисли.. ;д
Каза нещо друго, което ме накара да се замисля, ама сега нямам време да отговоря точно и ясно![]()
Ako iskam da zagovorq nepoznat prosto 6te go spra i 6te my kaja : ``zdravei!``. I 6te zapo4na da razgovarqm s nego po interesni vuprosi koito me interesyvat i nego su6to. Tova s vydy magiite ne mi haresva. Za6to da my pravq magii kato moga da go zaprikazvam. A ako me otreje takuv mi bil kusmeta!![]()
It can`t rain all the time!