.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем по БЕЛ

Здравейте, днес имахме класно по БЕЛ и ни бяха раздадени тестовете както винаги. Незнам как това се случи, но изкарах 3.25, което до сега не се беше случвало.Добре, че госпожата е добра и ми даде 2ри шанс като ми даде още един тест, на който изкарах 6. До сега оценките са ми 5-ци и 6-ци, незнам каква е причината за това, дали ставам все по-неграмотен и ми трябва повече тренировка? Това беше пълен шок за мен... та аз по английски знам повече отколкото по БЕЛ. :S
    На някой друг да му се е случвало?

П.С. 9-ти клас съм

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Разсеял си се нещо. Просто бъди по-внимателен.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    пише се НЕ ЗНАМ
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на Colouring
    По литература-разбирам,нещата се забравят.Обаче по български или си знаеш правописните правила.. или просто никога не си ги научил.Щом веднъж се запомнят няма как да ги забравиш.

Знам правилата, дори ги преговарях предния ден. Наистина, не знам къде точно сбърках. Мисля че проблема беше при отношението между 2 думи, и трябва да посочиш друга двойка, която се отнася по същия начин.

Мега фен Аватара на Colouring
    Явно ви е дала доста объркващи,защото тези обикновено се дават с по-прости примери.Ами,какво да ти кажа.. Ти щом си знаеш,значи и госпожата го знае.Имаш хубави оценки досега,можеш да се надяваш да не й обърне внимание на тази последна оценка,ако досега си се доказал като добър ученик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си