.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на fenkaaa

За всички,които обичат истински !

Здравейте на всички Тук може всеки да сподели за своята възможна/невъзможна любов,но истинска.. За човека,за който давате всичко,независимо дали сте заедно,или просто тайничко се надявате да бъдете.. Ще ми е интересно да чуя вашите мнения

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    В момента съм с човека, за когото давам всичко. И да, сигурна съм, че е истинска. Познаваме се от 2 години и половина, но сме заедно от близо година вече. Той е човекът, който може да ми изтърпи всички кризи, истерии, депресии и т.н., ама не само да ги изтърпи, но и да ми помогне да се оправя. Най-дългият период, в който не сме се виждали е около 12 часа. Всеки ден сме заедно, понякога дори и 24 часа, но по някаква причина не ми е омръзнал даже и за момент. Съседи сме Живеем през един блок, от една компания сме .. и не мога да си представя себе си без него. Да, късали сме .. за около час. Да, караме се. Постоянно. За глупости. Но го обичам невероятно много.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    В момента съм с човека, за когото давам всичко. И да, сигурна съм, че е истинска. Познаваме се от 2 години и половина, но сме заедно от близо година вече. Той е човекът, който може да ми изтърпи всички кризи, истерии, депресии и т.н., ама не само да ги изтърпи, но и да ми помогне да се оправя. Най-дългият период, в който не сме се виждали е около 12 часа. Всеки ден сме заедно, понякога дори и 24 часа, но по някаква причина не ми е омръзнал даже и за момент. Съседи сме Живеем през един блок, от една компания сме .. и не мога да си представя себе си без него. Да, късали сме .. за около час. Да, караме се. Постоянно. За глупости. Но го обичам невероятно много.
    Радвам се за вас Ние сме същите.. Заедно сме от толкова време,най-дългото време през което не сме се виждали е може би 12-24 часа и не сме си омръзнали а ПОСТОЯННИТЕ караници за глупости и късането за по 1,2,3 часа - до болка познати ..

Град
    ..in the middle of the party..
    До 20 годишна възраст ще даваш всичко за някой-някоя си и после като прехвърлиш 20 ще се усетиш че всичко е преходно,и че си загубил маса време за слепи каузи.Дет се вика,честито на печелившите.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Дай да направим и една тема за тия които обичат наужким
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от chronic
    До 20 годишна възраст ще даваш всичко за някой-някоя си и после като прехвърлиш 20 ще се усетиш че всичко е преходно,и че си загубил маса време за слепи каузи.Дет се вика,честито на печелившите.
    Точно на прага на 20 съм. Мисля, че съм усетила каквото трябва.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    И още една за тези които обичат според материалния статус.
    В днешно време любовта има толкова измерения,че докато намериш искрената която се крие зад десетките други,остаряваш с шише уиски и спомени за младините.

Град
    Зависи какво си усетила и какви надежди спрягаш в него.Сега автоматично сигурно ще ми кажеш че той никога не би ти изневерил,винаги ще бъде с теб и не поглежда други момичета.. тука леко се засмивам. А,ако се съгласиш с мен което е логичното обеснение,си задай въпроса дали е преходно или не.
    Много е важно как си поставяш хората в психиката и дали ролите им са правилни,защото след големите надежди към някой идва и голямат болка,а с реалните надежди към някой после идва реален непукизъм.

Извинявам се за дългия пост,да не вземе да стана като метадоновия баща..

Град
    Варненска чайка
    Зависи какво си усетила и какви надежди спрягаш в него.Сега автоматично сигурно ще ми кажеш че той никога не би ти изневерил,винаги ще бъде с теб и не поглежда други момичета.. тука леко се засмивам. А,ако се съгласиш с мен което е логичното обеснение,си задай въпроса дали е преходно или не.
    Много е важно как си поставяш хората в психиката и дали ролите им са правилни,защото след големите надежди към някой идва и голямат болка,а с реалните надежди към някой после идва реален непукизъм.

Не, не бих казала такова нещо. И не знам дали е преходно - надявам се да не е. Но все пак - кой може да гарантира такова нещо ?

Кажи му да спира метадона и да си минава пак на херца. Очевидно не му се отразява добре.

Hilary_

Град

Не, не бих казала такова нещо. И не знам дали е преходно - надявам се да не е. Но все пак - кой може да гарантира такова нещо ?

Кажи му да спира метадона и да си минава пак на херца. Очевидно не му се отразява добре.
    Времето е чистата гаранция,нито аз нито ти може да гарантираме как ще се развият нещата.Хиляди връзи-хиляди различни развои на нещата.Аз говоря от личен опит който не е малък и съм си извадил дадени изводи който ми се виждат що годе логични.
    Пример: На 16 приех едно момиче за което и с родители съм се карал и сто неща са ставали,е години по-късно не спрях да я обичам,но почнах да я приемам по-различен начин. Е?
    Каква е вероятността ти да приемаш сегашния си приятел по този мой начин и после да ти дойде адекватния акъл и да се усетш,само че на 20-21..
    Има логика нали?

Град
    Варненска чайка
    Има логика, не го отричам. Но за момента искам да съм с него и никой не може да ме убеди, че не е правилно.

Hilary_

Супер фен Аватара на djipsito
    chronic Толкова да си прав...

Сори за офф-а ама не ми се споделя на мен
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това уточнение "но истинска" малко ме озадачи. За всеки влюбен неговата си любов е истинска. Поне за момента, в който я изпитва.

Като мине време може и да решиш, че "любовта" ти е била просто наивно увлечение, но за сегашния миг чувствата ти са най-истинските на света.

Сега по темата - без да се впускам в подробности.

Заедно сме от 2 години и половина, от 2 години живеем заедно. Минахме през какво ли не, чака ни в пъти повече. Но сме решили, че каквото и да ни готви бъдещето ще (опитаме да) го посрещнем заедно. Имаме планове и поставени цели, както общи така и индивидуални. Правили сме и правим компромиси в името на хармонично настояще и по-добро (надявам се) съвместно бъдеще.

Любовта... не е константа. Както ние се променяме така се променя и тя. Не е толкова бурна като в началото, не е толкова наивна. Но пък е по-стабилна. Познаваме се достатъчно добре, за да знаем какво можем да очакваме един от друг. И все пак развитието се усеща и в момента. Любовта ни днес не е такава каквато беше преди 6 месеца. И се радвам за което. Ако нямаше развитие едва ли щяхме да сме все още заедно.

Засега това е моята истинска любов. Надявам се и за в бъдеще.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Това уточнение "но истинска" малко ме озадачи. За всеки влюбен неговата си любов е истинска. Поне за момента, в който я изпитва.

Като мине време може и да решиш, че "любовта" ти е била просто наивно увлечение, но за сегашния миг чувствата ти са най-истинските на света.

Любовта... не е константа.
    \/

По темата:
    Заедно сме от година и половина близо..познаваме се от малко по-рано.Просто веднага станаха нещата.Не съм на 20,но колкото и тъпо и надменно ли там както щете го наречете да звучи,имам по-голям разсъдк от връстниците си.В пъти по-сериозна съм от тях и съм преживяла много повече и чувствам любовта ни като много сериозно нещо,което ще трае и за вбъдаще..За наборите може да е великото нещо да излезнат да си пушат,след училище да се събират да пият/ако изобщо ходят на училище/,да се забият с поредния/поредната и такива работи...но аз се развам,че срещнах точно този човек и че той отвърна на чувставата ми.
    Обичам го неземно много и оценявам всичко,което е направли за мен.
    В момента не си представям бъдещето си без него и не виждам някаква причина да се разделяме.Да,както може да се очаква сме се карали,но е било за не толкова сериозни неща и за дреболии,които бързо забравяме,защото хубавите чувства надделяват (=
    Не сме се разделяли като скъсване,но се еслучвало да не се виждаме повече от седмица,но заради пътувания.За сметка на това постянно съм на телеофна
    В този период съм най-щастливият човек в тази сфера сред познатите ми,сияя,а той е причината ми да поддържам постянната си усмивка на лицето.
    Мога да пиша толкова още...но не е нужно да озадачавам съфорумниците с личния си живот хаха :ДД

Супер фен
    Дефинирай ми "истинска обич". Или обичаш, или не. Няма фалш в тази работа.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    South of Heaven
    ^въпреки че не беше отправено към мен:
    Има такива,които си мислят,че са страшно влюбени и се заблуждават по някъв начин.Докато обаче не открият същността..
    may be?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хахах,ае кви са тия глупости от рода на "любовта ни е истинска,ще бъдем винаги заедно'',"ще го обичам завинаги" ?! Това са глупости,не можеш да си сигурен в нищо.Съгласна съм с по-горния пост,че някои хора си мислят,че са страшно влюбени и се заблуждават ..

Супер фен
    Съгласна съм, че това което изпитват може да е мимолетно и да разберат, че е било такова едва когато открият нещо по-голямо, но това не значи, че чувствата им са фалшиви. Няма фалшиви чувства, те винаги идват отвътре. Има обаче маски, които хората си слагат с някаква цел. Но като са с маска си го осъзнават, не вярват сами на себе си, докато когато изпитват нещо - то винаги е истинско.

Град
    South of Heaven
    ^ Е да де,нещо такова исках да кажа..но по по-различен начин о.О

Супер фен

Град
    Пловдив :)))))
    oф не знам
    прекалено сложно е

Голям фен Аватара на magita
    Аз пък си обичам най-добрия приятел и то истински и е единственото момче за което ще направя абсолютно всичко и давам всичко за него ;]

Други не съм обичала никога
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от dontcare
    ^въпреки че не беше отправено към мен:
    Има такива,които си мислят,че са страшно влюбени и се заблуждават по някъв начин.Докато обаче не открият същността..
    may be?
    Благодаря,каза го вместо мен ..

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    да слуша

Град
    Варненска чайка
    Ама чакайте малко, кои сте вие да определяте какви са чувствата на хората ?! Дали са фалшиви, дълготрайни или краткотрайни .. Я стъпете здраво на земята. Само и единствено човекът, изпитващ тези чувства, може да отговори сам за себе си на тези въпроси. А дори и да се заблуждава .. вие ли сте хората, които ще го вкарате в правия път ?

Hilary_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си