.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ама чакайте малко, кои сте вие да определяте какви са чувствата на хората ?! Дали са фалшиви, дълготрайни или краткотрайни .. Я стъпете здраво на земята. Само и единствено човекът, изпитващ тези чувства, може да отговори сам за себе си на тези въпроси. А дори и да се заблуждава .. вие ли сте хората, които ще го вкарате в правия път ?
    ^ кой е казал/писал в случая/ нещо за вкарване в правия път? (:

-аз говорех за онези тип "писа ми по скайпа,станахме си гаджета по скайп и на другия ден ме скъса-имал друга-разби ми сърцето,не мога да живея повече така" или нещо от тоя сорт..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е, да те са си вече наистина заблудени, това не го отричам. Просто се издразних на някои коментари. Няма значение. ПМС !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ама чакайте малко, кои сте вие да определяте какви са чувствата на хората ?! Дали са фалшиви, дълготрайни или краткотрайни .. Я стъпете здраво на земята. Само и единствено човекът, изпитващ тези чувства, може да отговори сам за себе си на тези въпроси. А дори и да се заблуждава .. вие ли сте хората, които ще го вкарате в правия път ?
    Аз не се опитвам никой да вкарам в правия път,щото не ми пука.Ама просто отстрани супер смешно изглежда.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    ^Да изглежда както ще,никой няма право да се бърка в чуждите отношения.Просто "истинското4 е хубаво ии..просто го усещаш като си му дойде реда. <3

*Да,аз съм от тея дет мислят,че има една единствена незабравима любов,която човек среща в живота си. (:

Супер фен Аватара на badsector

Re: За всички,които обичат истински !

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    ...невъзможна любов, но истинска...
    Това съществува само в празните глави на кифлите.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ебаси, аз мислех, че ще ми дадат пари, като прочетох това заглавие и влезнах да си ги търся. А то какво било!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Любовта има различни измерения на различни възрасти. На 16 обичаш по един начин, а на 25 с различни възгледи и мислене обичаш по различен.

Аз съм момиче на 15 ;х и си харесвам момче (мъж вече) на 22. Супер много го харесвам , той се държи много мило и е много печен. Не е толкова красив , но това не ми прави никакво впечетление ! Лошото е , че той наскоро тръгна с едно момиче кето познава от много време и бяха много добри приятели ( вече гажета ). Та така аз виждам , че двмата много се обичат , но толкова много ми се иска да съм на нейно място . Но явно някой хора са създадени да са заедно и ще се опитам да го приема ...
    THE CENTER PACHOVILLE <333

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от gabitoo6
    Аз съм момиче на 15 ;х и си харесвам момче (мъж вече) на 22. Супер много го харесвам , той се държи много мило и е много печен. Не е толкова красив , но това не ми прави никакво впечетление ! Лошото е , че той наскоро тръгна с едно момиче кето познава от много време и бяха много добри приятели ( вече гажета ). Та така аз виждам , че двмата много се обичат , но толкова много ми се иска да съм на нейно място . Но явно някой хора са създадени да са заедно и ще се опитам да го приема ...
    и ние кво трябва да направим.... искаш яйце ли да ти обелим... тва не е за тая тема ;]]
    и тва, че го харесваш много много много не означава, че го обичаш! Научи се да различаваш 2-те
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си