- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички,които обичат истински !
^ кой е казал/писал в случая/ нещо за вкарване в правия път? (:Първоначално написано от Priceless
-аз говорех за онези тип "писа ми по скайпа,станахме си гаджета по скайп и на другия ден ме скъса-имал друга-разби ми сърцето,не мога да живея повече така" или нещо от тоя сорт..
Е, да те са си вече наистина заблудени, това не го отричам. Просто се издразних на някои коментари. Няма значение. ПМС !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз не се опитвам никой да вкарам в правия път,щото не ми пука.Ама просто отстрани супер смешно изглежда.Първоначално написано от Priceless
^Да изглежда както ще,никой няма право да се бърка в чуждите отношения.Просто "истинското4 е хубаво ии..просто го усещаш като си му дойде реда. <3
*Да,аз съм от тея дет мислят,че има една единствена незабравима любов,която човек среща в живота си. (:
Това съществува само в празните глави на кифлите.Първоначално написано от fenkaaa
Ебаси, аз мислех, че ще ми дадат пари, като прочетох това заглавие и влезнах да си ги търся. А то какво било!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Любовта има различни измерения на различни възрасти. На 16 обичаш по един начин, а на 25 с различни възгледи и мислене обичаш по различен.
Аз съм момиче на 15 ;х и си харесвам момче (мъж вече) на 22. Супер много го харесвам , той се държи много мило и е много печен. Не е толкова красив , но това не ми прави никакво впечетление ! Лошото е , че той наскоро тръгна с едно момиче кето познава от много време и бяха много добри приятели ( вече гажета ). Та така аз виждам , че двмата много се обичат , но толкова много ми се иска да съм на нейно място . Но явно някой хора са създадени да са заедно и ще се опитам да го приема ...![]()
![]()
THE CENTER PACHOVILLE <333
и ние кво трябва да направим.... искаш яйце ли да ти обелим... тва не е за тая тема ;]]Първоначално написано от gabitoo6
и тва, че го харесваш много много много не означава, че го обичаш! Научи се да различаваш 2-те![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright