- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- охх .. какво да правя?
Извинете ме ако се повтарям, но съм нова тук .. Та на кратко .. Проблемът е такъв-Излизам с едно момче, но преди един ден едно друго момче от моето училище ми предложи .. И двамата са мн.сладки и двамата ги обичам мн... Немога да нараня гаджето си, но немога да наранч и другото момче и двамата са ми мн. важни .. Моля за съвет ..![]()
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Не обичаш и двамата... няма как..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Преди един ден ти е предложило и вече го обичаш ? That was fast.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нее .. Той ми е нщо като брат ..Познаваме се одавна .. Ии мн.си ги обичам и двамата ..Първоначално написано от Priceless
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Направете си 3-ка тогава.
Е добре какъв съвет искаш ? Просто седни, премисли нещата хубавичко, наспи се и си го реши самичка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ако наистина обичаш втория като брат/приятел, кажи му го. Няма как да обичаш двама души. Просто си прецени сама към кой какви да ти чувствата. БТВ тва с предлагането е малко детинско. Аз лично не бих тръгнала с момче, което знае, че имам връзка и все пак се занимава с мен. Просто такъв тип хора не ми харесват. Прецени си ти за себе си какво и кой искаш.
Точно така, аз се съмнявам, че изобщо обичаш някого от тях истински, пък за другото не знам вече..Първоначално написано от marin4itu
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Детски акъл имаш още.И все пак сама си решаваш на кой 'сърцето да разбиеш', но споко , който и да е от двамата няма дълго да тъжи![]()
трябва да премислиш парво теи като може единия да е различен без да знаят опитаи и сдвамата а тогава ше разбереш аиде чаоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asadsafsdgsdfgfgfvfgfghffhgfhdfgdfdsghhdfgrtgfgsdf rg
+1Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ESL !!!
Точно. Може да намерите и още някой, все пак имаш три дупки.Първоначално написано от Sh@d0w
Честно, ти просто нямаш представа какво е "обич".
обичала ги... я моля ти се, поиграй си още малко пред блока, рано ти е за момченца май
No need to ask
He's a smooth operator
само да кажа ОХ ТОВА Е МНОГО СЛАДКО, но помисли и прецени кой обичаш повече ако не можеш вземи 2 снимки сложи ги една до друга и ги сравни НЕ ПО ВЪНШЕН ВИД, а по характер и какви спомени имаш с всеки от тях и ще си избрала преди да разбереш, а ако не оспееш честно казано е било просто увлечение и не обичаш никой
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
обичала ги тя ..![]()
осъзнай се ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_