.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как ще реагирате?

Как ще реагирате ако разберете,че някой от родителите ви си има любовник? Какво бихте направили?

ще остане завинаги в сарцето ми и няма да имам покои ще плача и плача за грешките на другите
    asadsafsdgsdfgfgfvfgfghffhgfhdfgdfdsghhdfgrtgfgsdf rg

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Ще си поговоря с него. Ако не стане нищо, казвам на брат ми. Ако заедно не намерим решение, казвам на другия родител

ще го съсипя

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ще говоря с него!!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ще поговоря с него и ще се изясним.Ще го изслушам,ще чуя причините и след това ще вземем някакво решение заедно.В крайна сметка щом се е стигнало до изневяра значи нещо куца и единия (или и двамата) не е щастлив,а щом не са щастливи няма смисъл да продължават да са заедно само заради мен,например ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Еми ще поговоря с неверният родител, за да му разбера доводите и ще се опитам по някакъв начин да изясним ситуацията. Най - вероятно щом е започнал/а да изневерява, явно не е щастлив и предложението ми ще е развод.

Ще поговоря с него и ще го питам защо прави това.А ако той/тя иска да се ожени за любовникът/любовницата,ще го/я проуча и ако го/я харесам ще стане лесно.Иначе-ще измисля нещо друго.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Мега фен Аватара на Blab
    да бе, а родителят ще започне да ви дава обяснения

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не е като да не се е случвало Отнесе здрава хранилка, извиняваше се нон-стоп, уж прекъсна взаимоотношенията си с третото лице и сега нещата са наред... УЖ.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Нашите са разведени и намерих Виагра в колата на баща ми, а веднъж отидох да му искам някакъв ключ за колелото май, а все си мисля, че имаше още някоя там. А и имаше някакви женски ботуши. Не знам, може само да си въобразявам, ама си е съмнително. А иначе много ще се учудя за майка ми.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    зависи от много работи,няма как да дам отговор в момента

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Нашите са разведени и намерих Виагра в колата на баща ми, а веднъж отидох да му искам някакъв ключ за колелото май, а все си мисля, че имаше още някоя там. А и имаше някакви женски ботуши. Не знам, може само да си въобразявам, ама си е съмнително. А иначе много ще се учудя за майка ми.
    И аз съм като тебе,само че вместо ботуши имаше сандали...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    ще посетя оръжеен магазин
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен
    Град
    Earth...
    Няяяяяяяма шанс.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Няяяяяяяма шанс.
    Мхм, и аз така си казвах ..

Aми, аз в момента съм в тази ситуация. Мълча, защото знам, че семейството ми ще се разбие ..

Бях в такава ситуация. Първо се съмнявах, после друг човек беше видял майка ми и така постепенно разбрах всичко. Бях й много ядосана, но я разбирах. То не се живееше с баща ми...
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Няма да кажа на другия, за да не го нараня, но няма да погледна в очите мамещия...

Ще дам на измамника ясно да разбере че знам и не съм ОК с това.Ще видя какво ще направи той и ако не се разберат ще се включа аз.Като предварително съм предупредила, че не иска работата да стига до там.И ще ми е много гадно, да..Само се моля на Господ да не ми позволява да забравя колко е направил за мен и че си остава мой родител...Ще ми е много тежко ако в пристъп на ярост го изритам от живота си.

Град
    Русе
    Реално няма шанс това да стане да не дава Господ

Дано не ми се случва

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Re: Как ще реагирате?

Цитирай Първоначално написано от kopove
    Как ще реагирате ако разберете,че някой от родителите ви си има любовник? Какво бихте направили?
    Ми на достатъчно години са, че да си е лично тяхна работа кой и по какъв начин си начесва нагона...
    Коя съм аз да им се меся. Щото има разлика, да имаш любовник/ца с цел само и единствено секс и да имаш такъв/такава, защото изпитваш чувства.
    Ако е само за секс-ок...важното да са щастливи заедно. Ако е за чувства-да си се оправят-щом се е стигнало, значи имат проблем в отношенията си, който сами трябва да решат.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си