Добър вечер на всички, тъй като имам доста коса по краката реших да я махна.Със самобръсначка не искам, защото след 2 дена израстват и стават твърди и остри.Бях при козметик(леля ми) която каза, че кола маската не е за мен и се спрях на крема Вийт.Моля за съвети, препоръки, etc etc etc.
http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=2240
с нещо ей такова ги махах миналата година
обаче или не го правех както трябва , или просто кремът е тъп .
и все пак пробвай , до тогава бях инвалид на тази тема , и сигурно съм объркал нещо![]()
^Знам, че е добре, но при мен просто няма как да стане(може би само с пълна упойка).Тези дни ще купя крема и ще пробвам.За суха кожа става нали?10х smeshenmc.
Можеш да пиеш аспирин 30 минути преди кола маска, за да намалиш болката.
Има си специален крем депилатоар за суха кожа, то си го пише на опаковката.![]()
нали знаеш, че с тези кремчета пак ще ти изникват след 2 дена като при самобръсначката
бтв, нямаше как, smeshenmc, е*аси аватара![]()
No need to ask
He's a smooth operator
кремът на Дева е много хубав.
аз използвам такъв.
маха ми всичко, евтин е.
аз съм много доволна.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Както казаха преди мене този крем е като самобръсначката. По-добре си купи Дева или Елеа, които са по 3-4 лв, защото да дадеш 10 лв за крем който ще ти стигне за 5-6 ползвани, което значи 2 седмици, ми се струва пълна загуба на пари..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Стегни се ии давай с кола маската || Иначе крем - депилаторите и самобръсначките.. то едно и също
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Отиди на кола маска слънце много добре ще ти подейства![]()
![]()
![]()
mariq
охооо миме от кога и ти в нашият форум![]()
![]()
![]()
По темата кола маскано по-добре при козметик