.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Нещо против изпотяване ..

Здравейте . Понеже вече е лято и много честя се потя , ама много често! Та да ми препоръчате нещо против това изпотяване .. Понеже като се изпотя и гледам да не се навъртвам около момичета заради неприятната миризма ..

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    вземи си стикче против изпотяване ;] толкова ли е сложно

http://beautycosmetic.biz/images/DeoGel_AI.jpg - гел
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...WjxioY6gXRMJ9I - стик
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...F4OyhTjpAQVu65 - рол он

Лично аз не препоръчвам рол он-а.Според мен има най-малко ефект.
    Не е нужно да са точно тези марки, просто пример.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

пробвай със сода, на доста хора помага
    Play or you'll never know...

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

На мен рол-оните и стиковете не ми вършат особено добра работа.То попринцип каквото и да използваш като е 40 градуса жега все малко ще се изпотиш.Иначе си вземи на Rexona дезедоранта Crystal синия,доста е добър и много хубаво мирише.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    рол-она на Gosh
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Nich
    Извинете, че отговорих на автора на темата!

Аз използвам това на Рексона и засега ми помага :

http://www.produkt-suchmaschine.com/...-id3170226.jpg

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    да, баща ми ползва такъв и имаше проблеми с изпотяването, а сега си е ок : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Infinity
    Или гелът на Жилет, или това :

Има моменти, в които наистина не може да не се изпотиш/ за момчетата говоря, при момичетата е недопустимо ! /, но важното е да не миришеш ! Това е милион пъти по-отблъскващо.
    При всички положения си вземи нещо.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Кажете от кое сте доволни? :P кое не оставя мокри следи?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    да, баща ми ползва такъв и имаше проблеми с изпотяването, а сега си е ок : )
    Гениален е, издържа ме ден и половина! Хич не ми пука, че е мъжки, че е наблъскан с алуминий и че ми запушва порите. Мразя да се притеснявам да вдигна ръце, за да не се видят гадни петна или пък да се принуждавам да нося само черно посред лято.

Град
    Heaven
    ^и аз се чудя как да се отърва от досадното изпотяване, но ме притеснява да не се изприщя под мишничките от този гел..

anonymous708973
    Guest
    Не, защо?

Град
    Heaven
    ^нали уж е за мъже, пък те имат по-груба кожа и затова : )

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Изпотяването лятото е нормално и няма нещо което да го премахне!
    ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Нормално ... и отблъскващо

Цитирай Първоначално написано от Nich
    Аз от малка съм научена че дезодорантите/ рол оните които спират изпотяването запушват порите и са вредни, от повече от година обаче ползвам един рол он без цвят и мириз, не спира изпотяването но не мириша изобщо на пот и го ползвам всеки ден както вече казах повече от година та ефекта не е временен. около 10лв е сигурно ама имам още половин от него, много бавно ми свършва. демонстрирала съм на приятеля ми как ми е мокра тениската под мишниците от пот и се пипам с пръст там и слагам пръста пред носа му и няма никаква миризма на пот. тва е рол ончето : http://greenplanetcosmetic.blogspot....s-crystal.html
    (не обичам да правя реклами ама когато нещо действа - действа!)
    Не се залъгвай, каквото и да си сложиш, намажеш и тнт на кожата то ще ти запуши порите.. Пък и дори да няма миризмата, е гадно да си вдигнеш ръцете и да имаш мокри кръгове на подмишниците..
    Мислех, че само аз ползвам мъжки рол-он, но явно не е така. Не мирише на мъжко, но маха потта и неприятната миризма за дълго време. Нека ми запушва порите, както казаха, нека съставът е какъвто си иска, по-важното е че не мириша и нямам онези ужасни мокри кръгове, в днешно време нямаме избор. Особено пък това е едно от най-отблъскващите неща от външния вид на едно момиче.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    ^ама ти си мнннннн зле как ще е по важно да не миришеш тези рол -они и каквито са Не спират изпотяването освен тва са вредни . По добре първото
    ...

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    ползвай дезодорант аз съм на нивеа и рексона
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Нормално ... и отблъскващо

Цитирай Първоначално написано от Nich
    Аз от малка съм научена че дезодорантите/ рол оните които спират изпотяването запушват порите и са вредни, от повече от година обаче ползвам един рол он без цвят и мириз, не спира изпотяването но не мириша изобщо на пот и го ползвам всеки ден както вече казах повече от година та ефекта не е временен. около 10лв е сигурно ама имам още половин от него, много бавно ми свършва. демонстрирала съм на приятеля ми как ми е мокра тениската под мишниците от пот и се пипам с пръст там и слагам пръста пред носа му и няма никаква миризма на пот. тва е рол ончето : http://greenplanetcosmetic.blogspot....s-crystal.html
    (не обичам да правя реклами ама когато нещо действа - действа!)
    Не се залъгвай, каквото и да си сложиш, намажеш и тнт на кожата то ще ти запуши порите.. Пък и дори да няма миризмата, е гадно да си вдигнеш ръцете и да имаш мокри кръгове на подмишниците..
    Мислех, че само аз ползвам мъжки рол-он, но явно не е така. Не мирише на мъжко, но маха потта и неприятната миризма за дълго време. Нека ми запушва порите, както казаха, нека съставът е какъвто си иска, по-важното е че не мириша и нямам онези ужасни мокри кръгове, в днешно време нямаме избор. Особено пък това е едно от най-отблъскващите неща от външния вид на едно момиче.
    не се залъгвам, след като не спира изпотяването а само предотвратява миризмата, не знам кви запушени пори те гонят... ползвай каквото искаш, аз само отговорих на автора на темата, ползвам нещо вече повече от година и съм повече от доволна, защо да не го препоръчам при положение, че търси нещо такова ?

anonymous708973
    Guest
    Показала на приятеля си мокрите петна от пот под мишниците Как не те досрамя да го кажеш, не знам...

направо ме е срам,да, че отговорих на темата и споделих опит, мисля да отида да си прережа вените ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си