Ако може някой мод да заключи темата...
Ти да не мислиш, че ние сме много трудни като ни поглезят?
пс. не знам как иначе да ти го кажа... кратко, точно и ясно
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Щото ходиш с кифли.Защо момичетата са толкова лесни, когато имаш пари
ПП. Някога ще пусна тема: "Защо момчетата са толкова лесни, когато имаш цици и хубав задник?"
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ще разбереш, когато една мацка е с теб заради парите! Всяка 2ра дума и е "купи ми това, купи ми онова"
ПП. Някога ще пусна тема: "Защо момчетата са толкова лесни, когато имаш цици и хубав задник?"[/quote]
Аз не съм! Пробвай ме![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Да, като си на 15, тва е основното. Обаче на една по-друга възраст, ако няма и нещо там горе, няма никое нормално момче да гледа на момичето по сериозен начин.Първоначално написано от SisiStrange
А това за ходенето- не ходя с никоя, пак казвам. Просто споделям преките си впечатления, и нещата са супер супер зле...за Студетски град- no comment!
А искаш ли да изпробваш леглата в пирогов?Първоначално написано от Kinghood
И моите преки впечатления са, че момчетата като цяло рядко се хващат с грозни момичета без значение от това дали са умни и прекрасни като хора. И съм на 18.Първоначално написано от ymca
Това с парите се коментира през тема. Аз съм видяла до 2 случая максимум сред познатите ми изобщо (не само от близкото ми обкръжение). Явно не търсите като хората. И не, не са грозни моите нематериалистични приятелки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ъъъ... ебавам се големец... извинявай!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Хаха! Аман от тези билдъри![]()
Никой не казва, че външният вид няма значение, но определено да има какво да си кажеш с този човек е много по-важно. Ако е наистина грозно момичето, едва ли ще се получи нещо, но ако е глуповато, леко и т.н и т.н- освен one night stand друго не може да се получи..Първоначално написано от SisiStrange
Хах, не е като да не усещаш хората! За "личния опит" виж позна. Все си мисля обаче, че ми е достатъчен, за да си позволя да генерализирам. Това, че вие едно говорите, пък друго правите, си е ваш проблем...Първоначално написано от ThisIsMe
По мои наблюдения повечето момичета харесват стабилни мъже. Не е нужно да си курва за да харесваш мъж, който има хубава професия и носи добри пари вкъщи.
Друг е въпросът за момичета, които си просят покупки от богати чичковци/батковци със съмнителни източници на доходите. Но пък там парите се изкарват лесно и се харчат още по-лесно - и двете страни са доволни![]()
Аз ще ти кажа друго. Когато един прилично изглеждащ мъж с пари има липса на мозъчни клетки, да-с него са, щото има пари и вероятно клати добре. В случая не жените са лесни, те са просто използвачки. Намират си каквото им трябва и си го взимат.Има и грозновати мъже с много пари. Еми ако жената Х има нужда от кинти, иска да блесне в някаква посока и т.н-ми ще го хване, докато има нужда от него и после-аре у лево. Но жена, която си знае цената, никога няма да припка по мъж, който няма пари/акъл...това би трябвало да го знаете.Първоначално написано от ymca
Има и друго. В природата на жените е да търсят мъж, който е успял. Значи щом има пари, следователно е амбициозен и се е издигнал в йерархията. Ма дори и мутра да е-колко мутри са родени с пари? Всички са тръгнали от нулата,за да стигнат до върха (след което влизат 2 метра под земята, ама това е друга тема). Щом си мъж с пари-по-привлекателен си, отколкото зевзека, дето не иска да бачка за 300лв, защото са прекалено малко за неговото "ниво", и в същия момент мрънка, че жените се лепят на тези с парите...що ли?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Парите = социален статус. Колкото повече пари - по-висок социален статус. Всеки иска по висок статус. Симпъл ас дат. Мога да ви го развия в детайли, но едва ли ще по-лесно смилаемо.
dats truПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
Първоначално написано от NomNomNom
А,ти имаш ли..?Първоначално написано от SisiStrange
Я,пусни да те окачествим хахах...
На загорели пубертетчета снимки не праща сори.Първоначално написано от chronic
Отивай да спиш,сънчо отдавна мина.
Ахахахаха, ей такива ревниви охлюви кат тебе най ме кефят..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Да, ясно, че е така. Аз също се опитвам да правя някакви анализи на тез 'убавици, но в крайна сметка повечето от тези момичета са толкова ограничени, че в лицето на "момчето с пари" виждат просто хубави дрешки и черпене по дискотеките...явно дотам им се простират амбициите.Първоначално написано от GregoryHouse
ThisIsMe: Не знам къде видя, че ти "бера грижата", нито пък къде видя, че се оплаквам. Говориш си някви работи просто ей така..но да прекратим елементарния ни спор
Мисля, че темата е за ключ вече. Получих отговори, макар и да не бях изненадан. Искаше ме се да се получи нещо като дебат, но май темата е твърде изтъркана и повърхностна, за да се получи такъв![]()
Кефиш се на мъже?Първоначално написано от chronic
Още един прикрит гей във форума,пф.
е защо изтри всичко бе?Първоначално написано от ymca
иначе аз също много се дразня на такива момичета и понякога сестра ми като почне с нейните глупости
и наистина е гадно да не знаеш дали са с теб заради самия теб или всичко е заради възможностите ти.
чувствата обаче са много по-важни
Трепериш ли женчо,ауу някой и писал,ауу може да я загубя..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Бахти комплекса за малоценност дето имаш,страхуваш се и се опасяваш от всички.
Пълния охлюв,аре пази си момиченцето и трепери АХахАХахАХ