Мне,от гейове не ревнувам,сориПървоначално написано от chronic
![]()
То дали трепериш като женчо за няква си там даже е по-зле.. Вмисъл супер немъжко е острани,като някъв пъдарин.Първоначално написано от Sh@d0w
По-точно женчо-пъдарин..![]()
Аха,ок успя да ме разкриеш.Първоначално написано от chronic
Гей да ме нарича женчо,малко странно ми изглежда обаче.Активен или пасивен си попринцип,та ти се е набила тая думичка в главата?
Не че нещо,ама много беден речник,от гугъл ли ги вземаш тези думи?
А,ти защо ревнуваш през нета?Толкова ли си задръстен че те навяват такива емоции,дори и по виртуален път? Ахахаха..Първоначално написано от Sh@d0w
Ти и по никове ли ги ревнуваш?Всмисъл толкова си изостанал от реалния живот,че тукашните никове и потребители създават емоции в теб.
Типичния пример си на задръстено пълничко момченце хванало се като удавник за сламка за някво посредствено момиче,щото друга нЕма му върже..![]()
Аре бегай плачи за нея в кендзефа,а-социал кирлив..
Е поне съм се хванал за момиче,не тичам след момчета като теб.Нервите ли те тресат нещо,защото почна много несвързано да пишеш?Първоначално написано от chronic
Не е лесно да си гей и да си отритнат от обществото нали![]()
Аз гей не съм и съм си пич,ти му мисли с тия комплекси докъде ще стигнеш..Първоначално написано от Sh@d0w
Последния човек от който ще се нервя е някъв вглъбен задръстен комплексар,повервай ми![]()
Просто ти се хиля на акъла,чак и цитирва някой като и пише![]()
Добе,че ги има някви такива калуни като теб,смях да има..
Хайде сега,отричането е първата фаза,на това да бъдеш гей.Колкото по бързо го осъзнаeш и го приемеш,толкова по-лесно ще ти е занапред в живота.Първоначално написано от chronic
Иначе не знам за какви комплекси говориш,мога да цитирам който искам и когато поискам,не приемам някакви пубертети с хомосексуални наклонности да ми държат сметка,ок?
Доста жалко,че се опитваш да ми спориш все още.Колкото повече се напъваш да мислиш,толкова повече не ти се отдава![]()
Няма ли някой да я заключи тая тема?!
Не мога да повярвам, че спорите за такава простотия. Sh@dow, не си прав, пич! Това, че засичаш всеки, направил и най-малък коментар за това момиче, изглежда тъпо /да не кажа жалко/. Не го казвам с никакви лоши чувства, и не искам да се намесвам в спора.
Ако спрете или поне минете на ЛС, ще е най-добре!
Прекалихте душички.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.