Цитирай Първоначално написано от ymca
Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
А защо някви лапета,съдейки по личния си опит,мислят толкова ограничено?
Хах, не е като да не усещаш хората! За "личния опит" виж позна. Все си мисля обаче, че ми е достатъчен, за да си позволя да генерализирам. Това, че вие едно говорите, пък друго правите, си е ваш проблем...
Аз ще ти кажа друго. Когато един прилично изглеждащ мъж с пари има липса на мозъчни клетки, да-с него са, щото има пари и вероятно клати добре. В случая не жените са лесни, те са просто използвачки. Намират си каквото им трябва и си го взимат.Има и грозновати мъже с много пари. Еми ако жената Х има нужда от кинти, иска да блесне в някаква посока и т.н-ми ще го хване, докато има нужда от него и после-аре у лево. Но жена, която си знае цената, никога няма да припка по мъж, който няма пари/акъл...това би трябвало да го знаете.
Има и друго. В природата на жените е да търсят мъж, който е успял. Значи щом има пари, следователно е амбициозен и се е издигнал в йерархията. Ма дори и мутра да е-колко мутри са родени с пари? Всички са тръгнали от нулата,за да стигнат до върха (след което влизат 2 метра под земята, ама това е друга тема). Щом си мъж с пари-по-привлекателен си, отколкото зевзека, дето не иска да бачка за 300лв, защото са прекалено малко за неговото "ниво", и в същия момент мрънка, че жените се лепят на тези с парите...що ли?