.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момиче... има си гадже...

Здравейте,
    Преди 3 дни се запознах с едно момиче. Излизах заедно с една компания и се запознах с нея. След като се запознахме, тя започна да ме ръчка, щипe и т.н. През цялото време докато бяхме заедно се дърпахме и закачахме, даже едно друго момиче изтърси "Вие двамата почвате да ме съмнявате!" След това си разменихме телефоните, скайповете и т.н. и оттогава си пишем и говорим по телефона постоянно. Днес дори излязохме само двамата. Беше много забавно. Разхождахме се из центъра и видяхме едни нейни познати. Тя като ли, че малко се смути и след като поговори малко с тях пожела да отидем на "по-усамотено място". Прекарахме си наистина чудесно. През цялото време се смяхме, бяхме гушнати, тя дори седя в мен... абе накратко - бяхме си близки, даже по-близки отколкото трябва да са приятели, които се познават от скоро. След това обаче, приятеля й беше разбрал, че сме излизали и сега й е сърдит. Аз разбира се, чувствам виновен... Наистина с това момиче се разбираме и ми е много "на сърцето" ама хем не искам да мръсника, заради когото се е скарала с приятеля си, хем ми иде да я разцелувам...
    Какво да правя?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Зашемети я с една бухалка,нацелувай я и като се събуди няма да помни нищо.

И проблема ти е решен.

Според мен трябва да седнете и да обсъдите как стоят нещата.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Доста е шавливичка, ако докато има приятел, се отнася така с теб. Можеш да опиташ да я свалиш, надявайки се да скъсат, но си имай едно на ум, че може, докато сте обвързани, да стане толкова близка с някой друг.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Доста е шавливичка.... близка с някой друг.
    И все пак нищо не пречи да я треснеш, но без да влагаш чувства, че после ще има ред сълзи, ред сополи

Град
    Пловдив :)))))
    и само сега си представям как момичето прави нова тема
    в която пише че има приятел,но много харесва едно момче и пита какво да прави

а специално за тоя случай:
    ок,тя може да се раздели с приятеля си
    ква е гаранцията че след време няма да те зареже и теб по този начин?

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Всички са прави ... затова ако направиш така, че да бъде с теб, няма никаква гаранция, че след 1,2 месеца тя няма да го направи отново. Ех освен ако не се ожените де ама по-добре недей xD
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Мега фен Аватара на Hilary_
    говори с нея .. най - добре тя ще ти каже какво се случва ..

Остави я да реши какво иска. Стой и гледай дали би зарязала приятеля си заради теб. Ако го направи значи наистина те харесва и е достатъчно смела, а ти искаш такова момиче.
    Ако не го направи и се сдобри с приятеля си и няма нищо с теб, значи държи на него, което говори добре за нея.
    Ако ви зареже и двамата, значи има достатъчно достойнство, за да остане сама.
    Ако се колебае, чуди се и трудно взима решения, вероятно иска някакъв компромисен вариант, който да й изнася каквото и да става. Може да го прави дори подсъзнателно. Тогава просто не се занимавай.

Интересни са ми хората, които казват, че сигурно и него ще зареже така...
    Още не е започнала една връзка, а вие вече мислите как ще приключи - много е грешно това мислене.

Пада си по теб,какво имаш да се чудиш.Не знаем как стоят нещата с приятелят й,пък и много хора правят като нея.Искат да оставят някой,чак след като са сигурни в някой друг.Излезте още 1-2 пъти и поговори сериозно с нея.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

И проблема ти е решен.
    Бе ти прост ли си какво? Ти влизаш в тоя форум да пишиш пълни простотии и да даваш грешни съвети и на всичкото отгоре се мислиш за забавен. Предлагам ти един път да излезеш от вас, а не да стоиш у вас и да си биеш чекии. Забелязал съм 1 съвет не си дал на хората тук. Човекът има проблем, ти решаваш да се направиш на "гъзе" и да напишеш поредния твоя "смешен" коментар. Предлагам да излезеш от тука и да си намеш живот.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ducati
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

И проблема ти е решен.
    Бе ти прост ли си какво? Ти влизаш в тоя форум да пишиш пълни простотии и да даваш грешни съвети и на всичкото отгоре се мислиш за забавен. Предлагам ти един път да излезеш от вас, а не да стоиш у вас и да си биеш чекии. Забелязал съм 1 съвет не си дал на хората тук. Човекът има проблем, ти решаваш да се направиш на "гъзе" и да напишеш поредния твоя "смешен" коментар. Предлагам да излезеш от тука и да си намеш живот.
    Спокойно. Има си живот.
    И едва ли си се хванал да му прочетеш всички мнения.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    но си имай едно на ум, че може, докато сте обвързани, да стане толкова близка с някой друг.
    Направо ми взе думите от клавиатурата
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    купи си защитни средства
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

моето мнение е че жените са като маймуните... не пускат стария клон преди да хванат новия. сега си новия клон. мен даже ме учудва че не си действал до сега давай момче направи ме горд ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си