Здравейте,
Преди 3 дни се запознах с едно момиче. Излизах заедно с една компания и се запознах с нея. След като се запознахме, тя започна да ме ръчка, щипe и т.н. През цялото време докато бяхме заедно се дърпахме и закачахме, даже едно друго момиче изтърси "Вие двамата почвате да ме съмнявате!" След това си разменихме телефоните, скайповете и т.н. и оттогава си пишем и говорим по телефона постоянно. Днес дори излязохме само двамата. Беше много забавно. Разхождахме се из центъра и видяхме едни нейни познати. Тя като ли, че малко се смути и след като поговори малко с тях пожела да отидем на "по-усамотено място". Прекарахме си наистина чудесно. През цялото време се смяхме, бяхме гушнати, тя дори седя в мен... абе накратко - бяхме си близки, даже по-близки отколкото трябва да са приятели, които се познават от скоро. След това обаче, приятеля й беше разбрал, че сме излизали и сега й е сърдит. Аз разбира се, чувствам виновен... Наистина с това момиче се разбираме и ми е много "на сърцето" ама хем не искам да мръсника, заради когото се е скарала с приятеля си, хем ми иде да я разцелувам...
Какво да правя?