.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: love,love. .

love,love. .

Искам да ви разкажа нещо, което крия от години и вече не издържам.. трябва да кажа на някого и след като няма на кой реших да пиша тук. Незнам дали ще ми повярвате, но харесвам едно момче вече 8 години Харесвала съм и много други, но него.. винаги щом го видя и цялата изтръпвам, незнам какво да говоря и стомахът ми се свива. Учихме заедно 8 години и дори сега още го харесвам и не минава ден без да помисля за него. В едно училище сме, а аз така и не се осмелих да му кажа нещо друго освен ''Здравей''. Пък и него всички го харесват. Все си мисля, че като стана може би 11 или 12 клас ще го заговоря. А и щях да съм по-смела покрай него ако не е моята приятелка.. тя ми е много ценна, но когато съм покрай нея имам чувството, че всички гледат само нея.. аз също съм хубава и се усещам като такава само когато не съм с нея. Понякога си мисля, че докато съм приятелка с нея никой няма да ме харесва. Не и завиждам, дори според мен не е хубава, но се дразня и то много от вниманието, което приковава и от самочувствието и

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми имай си и ти самочувствие бе, кво ти пречи ? Леле, какви годзили има, а с какво самочувствие ... Това ти е основния проблем. За това и не можеш да го заговориш. Пък и .. не се знае, ако го опознаеш нещата може да се променят. Все пак от едно "Здравей" не можеш да си изградиш кой знае каква представа за някого.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ми имай си и ти самочувствие бе, кво ти пречи ? Леле, какви годзили има, а с какво самочувствие ... Това ти е основния проблем. За това и не можеш да го заговориш. Пък и .. не се знае, ако го опознаеш нещата може да се променят. Все пак от едно "Здравей" не можеш да си изградиш кой знае каква представа за някого.
    +1

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    е кво искаш да кажеш, че когато приятелката ти е до теб се мислиш за смотана или ?? Смисъл ако толкова ти е гадно не стой до нея и пак си бъдете приятелки.
    + ако не събереш смелост... може да стане твърде късно. Ако мислиш, че може да развалиш приятелството ви ако му кажеш... Намекни му лекичко или просто изчакай докато си намери гадже и после ще стоиш и ще си блъскаш главата в стената
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Първо, на онова момиче можеш да си му всякаква друга, но не и приятелка! Второ, о, да завиждаш й!
    А по проблема ти- можеш да се престрашиш и да го заговриш, но винаги ми е изглеждало отчаяно, когато момиче сваля момче. Изкуството е да го накараш той да сваля теб, но като гледам тва не е вариант за теб, така че малко повече кураж и давай.

амии не смотана, но понеже тя е имала доста повече момчета от мен и повече я харесват, като съм с нея имам чувството, че никой не ме харесва. Но тя в сравнение с мен е хубава като си наслага фон дьо тен, пудра, спирала и черен молив. Покрай нея и за започнах да си слагам фон дьо тен и спирала, но просто се чувствам..как да го кажа.. може би ГРОЗНА А вчера като го видях никой не успа да смъкне настроението ми

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Нещото,което прикова погледите на другите върху приятелката е евентуално нейният чар,което няма почти нищо общо с външността.Научи се да бъдеш по-нахакана,да повдигнеш самочуствието(само гледай да не е хпрекалено),да подобриш уменията си в разговорите си с другите...Бутай се малко повече в компанията и и интересите на твоето момче и мисля,че успехът ще дойде неминуемо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си