- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени мигли
Здравейте, искам да попитам с какво почиствате изкуствените си мигли, които са се изцапали от спирала и може ли да ми кажете някое хубаво лепило за мигли. Благодаря предварително!![]()
С тоалетно мляко и тампонче за уши си ги почиствам аз.
Тоалетно мляко и тампончета![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз съм доволна от лепилото Kiss I envyПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
Защо бе, хора ? Просто гледате да ги наложите хубаво по линията на окото и задържате за секунди докато засъхне лепилото...
Аз лично мойте много лесно ги слагам, ама нещо ми стоят много неестествено..супер сълги са.. можете ли да ми препоръчате някакви дето не са по 5 см![]()
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
Ще използвам темата да попитам и аз нещо относно изкуствените мигли. Надявам се създателката на темата не се сърдиКак ги махате ? До сега не съм ползвала но смятам да си звема, поне за дискотка да си слагам, не ежедневно. Предполагам с някъв разтров ли .. нз . Едва ли ги дърпаш така ;д и изведнъж хоп - твоите мигли ги няма
![]()
Моите мигли са си дълги не си слагам изкуствени :P
...
Има си хас.Първоначално написано от xxKiFlAx
Иначе, защо не питаш в козметичен магазин? Това с миглите е много опасно според мен, защото се слагат на очите, а това е едно от най-чувствителните места. Взимай си качествени, а не боклуци. Хем ще ги залепиш по-лесно, хем вероятността да ти причинят нещо на очите е по-малка /надявам се/.
Аз не съм ползвала никакъв специален разтвор.Просто когато съм с тях от 5-7 часа сами се отлепят вече от носенето по крайчетата и ми е много лесно..съвсем лекичко от крайната страна дърпам и те направо си падат..ако пък имам някакъв проблем с махането малко тоалетно мляко,разтъркваш леко и пак сами си падат.И да,наистина лепилото трябва да е качествено.Друг вариант е в топла вода да потопиш 2 памучета и просто започваш да ги притискаш към миглите.От топлата вода веднага ще паднат.Първоначално написано от nescafecool
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
една моя приятелка има и ,каза че с тоалетно мляко![]()
theo <333
Аз направо си ги дърпам, а досега и едно косъмче от моите мигли не е паднало...Ако пък са по-здраво залепени и аз с малко тоалетно мляко и тампонче за уши.
Последните 2 пъти и аз така направихНе усещам никаква болка,нито пък ми падат миглите.Обаче се е случвало и да ме заболи
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Е аз си опъвам клепача в края и дърпам..Първоначално написано от neeDaBosS
Ма не ме е боляло, аз и рязко го правя в повечето случаи.
А някаква марка лепило, марка мигли ? Нещо от което сте наистина доволни.
Аз лично от тези (те са си с лепило):Първоначално написано от nikoletaw
http://4.bp.blogspot.com/_qk1VuBoG5O...nvy+lashes.bmp
Не съм виждала такива. Аз още съм новак с изкуствените мигли, за това ще съм много благодарна да отговаряте на въпросите ми.А на каква цена са ? Миглите който си купих бяха за 8-9 лв, за мен цената няма проблем само да са наистина хубави.
![]()
И тези са толкова, срещала съм ги за най-много 10. Има ги малкия цум и в подлеза на метрото. (ако си от София) Иначе и в ДМ също съм виждала.Първоначално написано от nikoletaw
Тея на Kiss са много хубави,до колкото знам са от естествен косъм (така ми каза продавачката) За лепила това на DUO (до 10лв) и на DIFFERO (2ЛВ)![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
А лепилото DUO има ли го по козметичните магазини, защото досега не съм го срещала. До колкото знам се поръчва, или греша ?Първоначално написано от neeDaBosS
![]()
Нямам си и най-малка идея,виждала съм го и в малки магазинчета и в големи.Може пък да поръчват единична бройка за да видят дали ще има доволни..знам ли.Иначе лепилцето си е номер 1.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.