- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме харесва?
Харесвам едно момче, но той ми е нещо като най-добър приятел. Накарах една фр да го пита дали ме харесва и той й е казал, че не ме. Обаче 3 човека знаят, че го харесвам и тримата ми казват, че си мислят, че ме харесва и едва ли ще каже на фр-то ми. И аз донякъде си мисля, че е така, защото всеки ден след даскало ме изпраща до нас, закача се. Два дена подред му казвам да си ходим с едни фр, а той нарочно отказва и иска да си ходим заедно. Дали ме харесва? И ако не как да го накарам?
Лично мое мнение е, че тези странични намеси от рода на: "помолих едно фр да го пита дали ме харесва" и т.н. не са много правилни. Отиваш при него и провеждате един разговор и той ще ти обясни какво изпитва към теб и ще си прецените какво да правите. Това е най-правилният и най-сигурният начин според мен.
Не можеш да накараш някого да те харесва.
Но и в твоя случай май не се налага. Вместо да пращаш тоя и оня да го разпитва сама му покажи, че искаш да сте повече от приятели. Флиртувай с него и ще си проличи дали те харесва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Насила хубост не става.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Мерси за съветите. Забравих да кажа, че веднъж като се напи не спря да ме гушка.. в смисъл беше си сложил ръката на рамената ми.
Щом пиян е стигнал само до "гушкане" направо се взимайте и да се приключва...![]()
еи пробвай с това: събираш смелост отиваш някъде на саме с него и му казваш директно . Аз те харесвам, ти харесваш ли ме ? и готово, но ако не те харесва няма какво да направиш
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Това е най-глупавото, което можеш да направиш! Първо, ако наистина те смята за приятел, ще го поставиш в гадната ситуация да те отреже (деликатно)- i've been there! И като ти каже заветното "искам да си останем приятели", ти едва ли ще се съгласиш на толкова.Първоначално написано от ThatsMe
Най-доброто, което можеш да направиш, е да "усетиш" дали те харесва. Продължавайте си всичко така- ако той те харесва и ти го харесваш, няма как да не се получи, повярвай ми. Продължавай да му изпращаш сигнали, и разчитай неговите. Остави го той да поеме инициативата! Може би може да направиш изключение, ако е по-срамежлив и си сигурна вече, че те харесва- тогава може да се престрашиш да си първа..
ако направят така могат да продължат 10 години егати. + тва с фр-то дето го е питало е тъпо няма да каже на фр-то ти разбира се... ако толкова искаш питай някое негово фр, което знаеш че ще си мълчи
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
офф остави момчето на мира .. няма как да го накараш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПО-ДОБРЕ НЕ СИ оси**й и приятелството
Имам чувството, че дори и да се лашкате всеки ден, пак ще пратиш някой фр да го пита дали те харесва.