.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Възпаление

Първо да се извиня, тъй като не съм сигурна дали съм избрала правилния раздел..

Преди 3 дена с приятелят ми правихме секс, не за първи път. На сутринта имах болки в долната част на корема по време на уриниране и така вече 3 дена през 15 минути имам нужда да отида до тоалетна и всеки път е придружено с болките.. Днес забелязах, че в урината имаше и кръв. Не мога да отида на лекар, тъй като не съм в града, а в малко село, където наблизо няма такъв. Моля, ако на някой му се е случвало да даде съвет какво да правя , че не издържам вече от притеснение.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен имаш цистит.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най-добре поговори с родителите си и отидете в града на лекар.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най-добре поговори с родителите си и отидете в града на лекар.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Според мен имаш цистит.
    +1

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Според мен имаш цистит.
    +1
    \/

следващия път когато правите секс гледай да пишкаш преди и след това за да може да ти се прочисти канала... а сега отиди на лекар ... ако не можеш пии повече вода , никакво газирано и кафе ... за да се облекчиш и да не чувстваш ,че ти се пишка напълни 1 шише с гореща вода и си го сложи между краката ... когато аз иах цистит много ме облекчаваше ... а щом имаш вече кръв в урината значи не е на добре ... имай в предвид , че щом вече 1 път и имала цистит ,значи е много възможно пак да имаш .. така че се пази ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Според мен имаш цистит.
    +1
    \/

следващия път когато правите секс гледай да пишкаш преди и след това за да може да ти се прочисти канала... а сега отиди на лекар ... ако не можеш пии повече вода , никакво газирано и кафе ... за да се облекчиш и да не чувстваш ,че ти се пишка напълни 1 шише с гореща вода и си го сложи между краката ... когато аз иах цистит много ме облекчаваше ... а щом имаш вече кръв в урината значи не е на добре ... имай в предвид , че щом вече 1 път и имала цистит ,значи е много възможно пак да имаш .. така че се пази ..
    На етап, в който и тече кръв няма да свърши работа. Бих предложила да пие ципрофлоксацин, ако не ми беше неудобно да предлагам лекарства. Права си, обаче, за многото течности. Прочистват организма.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Както по-горе казаха,определено става дума за Цистит.
    По принцип леката форма на цистит се лекува безпроблемно с антибиотици,но трябва да идеш на лекар.Самолечението не е добър вариант.А и това ,че има кръв в урината показва,че си в по-напреднал стадий.

Благодаря за съветите, но на лекар е изключено да отида,тъй като родителите ми са по консервантни, а нямам 18 години за да отида сама. Дали няма да мине с времето ?

Голям фен Аватара на naksdy
    Не, по-лошо ще става и може да стане хроничен, което хич не е на добре Писах ти ЛС, може да го погледнеш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inlove21
    Благодаря за съветите, но на лекар е изключено да отида,тъй като родителите ми са по консервантни, а нямам 18 години за да отида сама. Дали няма да мине с времето ?
    Ако го оставиш да си седи, има известна доза риск да премине в камъни в бъбреците. Така ми каза личната ми лекарка като попитах: е, айде сега де, не искам антибиотик.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Няма нужда да споменаваш на вашите, че има нещо общо със секса. Циститът може да бъде причинен и от тесни дънки.
    Говори с майка си, не е нормално да пикаеш кръв, за Бога.

Няма да ти мине от самосебе си.Ципрофлоксацин-а се купува само с рецепта от лекар. Бутилката с топла вода само облекчава,временно и то в началото на цистита.
    Циститът представлява възпалително заболяване на пикочния мехур . То е доста разпространено, и е по-често у жените. За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и други.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maranthea
    Ципрофлоксацин-а се купува само с рецепта от лекар.
    Самият той да. Аз си мислех, че може и да и дадат да речем Ципринол (чиято активна съставка е ципрофлоксацин). Него понякога го дават и без рецепта.

Само дето като цяло е тъпо да си купува лекарства без лекар. Ние не я познаваме каква е, какво е боледувала и към какво е алергична.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Така е,ама не ми се иска да и казваме лекарства, че не се знае дали със сигурност е цистит. Че тия антибиотици може да и докарат кофти гъбички за нищо

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maranthea
    Така е,ама не ми се иска да и казваме лекарства, че не се знае дали със сигурност е цистит. Че тия антибиотици може да и докарат кофти гъбички за нищо
    Да, аз също попринцип не харесвам идеята да рекламирам лекарства... Ама тя като е зле и не ще да иде на лекар.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Е, без обиди де.. Сега се връщам от лекар. Изписаха ми Ципрофлоксацин, взеха ми кръв и утре ще дам урина

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Честито на всички, писали диагноза и раздали флуорохинолони, без дори да я попитат на колко години е и да направят ДД с вулварна дизурия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си