- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възпаление
Първо да се извиня, тъй като не съм сигурна дали съм избрала правилния раздел..
Преди 3 дена с приятелят ми правихме секс, не за първи път. На сутринта имах болки в долната част на корема по време на уриниране и така вече 3 дена през 15 минути имам нужда да отида до тоалетна и всеки път е придружено с болките.. Днес забелязах, че в урината имаше и кръв. Не мога да отида на лекар, тъй като не съм в града, а в малко село, където наблизо няма такъв. Моля, ако на някой му се е случвало да даде съвет какво да правя , че не издържам вече от притеснение.
Според мен имаш цистит.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Най-добре поговори с родителите си и отидете в града на лекар.
Най-добре поговори с родителите си и отидете в града на лекар.
+1Първоначално написано от SisiStrange
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
\Първоначално написано от MojoJojo88
/
следващия път когато правите секс гледай да пишкаш преди и след това за да може да ти се прочисти канала... а сега отиди на лекар ... ако не можеш пии повече вода , никакво газирано и кафе ... за да се облекчиш и да не чувстваш ,че ти се пишка напълни 1 шише с гореща вода и си го сложи между краката ... когато аз иах цистит много ме облекчаваше ... а щом имаш вече кръв в урината значи не е на добре ... имай в предвид , че щом вече 1 път и имала цистит ,значи е много възможно пак да имаш .. така че се пази ..![]()
На етап, в който и тече кръв няма да свърши работа. Бих предложила да пие ципрофлоксацин, ако не ми беше неудобно да предлагам лекарства. Права си, обаче, за многото течности. Прочистват организма.Първоначално написано от tinkiwinkidipsi
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Благодаря за съветите, но на лекар е изключено да отида,тъй като родителите ми са по консервантни, а нямам 18 години за да отида сама. Дали няма да мине с времето ?
Не, по-лошо ще става и може да стане хроничен, което хич не е на добреПисах ти ЛС, може да го погледнеш
![]()
Ако го оставиш да си седи, има известна доза риск да премине в камъни в бъбреците. Така ми каза личната ми лекарка като попитах: е, айде сега де, не искам антибиотик.Първоначално написано от inlove21
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Няма нужда да споменаваш на вашите, че има нещо общо със секса. Циститът може да бъде причинен и от тесни дънки.
Говори с майка си, не е нормално да пикаеш кръв, за Бога.
Няма да ти мине от самосебе си.Ципрофлоксацин-а се купува само с рецепта от лекар. Бутилката с топла вода само облекчава,временно и то в началото на цистита.
Циститът представлява възпалително заболяване на пикочния мехур . То е доста разпространено, и е по-често у жените. За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и други.
Самият той да. Аз си мислех, че може и да и дадат да речем Ципринол (чиято активна съставка е ципрофлоксацин). Него понякога го дават и без рецепта.Първоначално написано от maranthea
Само дето като цяло е тъпо да си купува лекарства без лекар. Ние не я познаваме каква е, какво е боледувала и към какво е алергична.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Така е,ама не ми се иска да и казваме лекарства, че не се знае дали със сигурност е цистит. Че тия антибиотици може да и докарат кофти гъбички за нищо![]()
Да, аз също попринцип не харесвам идеята да рекламирам лекарства... Ама тя като е зле и не ще да иде на лекар.Първоначално написано от maranthea
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Е, без обиди де.. Сега се връщам от лекар. Изписаха ми Ципрофлоксацин, взеха ми кръв и утре ще дам урина![]()
Честито на всички, писали диагноза и раздали флуорохинолони, без дори да я попитат на колко години е и да направят ДД с вулварна дизурия.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!