Здравейте, имам следня проблем! Днес ставам от сън и както всеки друг ден отивам до тоалетната, след това отидох да закусвам.Не след дълго ме заболя корема и се поду.Отидох повторно до тоалетна,след като си свърших работата, корема ми се оспокои,но почувсвах тежест в стомаха.Сега ме боли пак корема,но само около пъпа!Като го погледнах видях,че там е понадуто и пъпа ми е леко зачервен. Тъй като нямам време да отида до личната защото ще пътувам Ви моля ако можете Вие да ми помогнете!
Подуто като топче или целият е подут?
Ако е като топче ми се струва, че е херния. Ако е целият подут, е от стомаха.
Само не разбирам защо питаш такива сериозни неща във форума, а не идеш до личната си? Имаш време за форум, а нямаш половин час за болницата??? Лапешка работа. Нито мога да ти кажа от какво си се разболяла, нито да ти предпиша лекарства. Иди на доктор!!!
На колко си години?
Преяждаш ли често?А да си повръщал/а?
Зачервени очи?Обрив?
Възможно е да са много неща-гастрит,апендицит,херния,з пушването на червата и други неща,а може и да е просто стомашно неразположение от някоя храна.
Лекар!
Ha 19 съм, момче съм подутината около пъпа се махна! Ходих и при личната опипа ми корема и нищо изписа ми хапчета за подуването ама като,че ли не действат.Каза ми,че са газове.Гледах се на огледалото като бременна и пак се подул леко.