.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Искам го!

Искам го!

Здравейте,
    Не знам от къде да започна... И така много харесвам едно момче от моя клас. Той е много умен, чаровен и уравновесен, но не мога да привлека вниманието му. От време на време, когато говоря с някоя съученичка, той се опитва да се намеси в разговора, което много ме радва, защото почти не си говорим. Понякога по време на час забелязвам с периферното си зрение, че ме гледа, но ме е срам да го погледна (blush). Посъветвайте ме как да постъпя, толкова много ме привлича. Опитвах да не мисля за него, но всеки ден го виждам на училище и всичко в мен пламва!!! Да се надявам ли да ме забележи и да ми обърне внимание? Вие как бихте постъпили в моя случай?
    Благодаря на всички за вниманието!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Хухаха и аз като отблея нанякъде и виждам,че всъщност съм се втренчила в някого ,тей че това не е гаранция ,че те гледа и крои планове .Като за начало почнете да си говорите повече,оттам нататък вече ако се получи излезте ,ако не еВи го
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ако не си въобразяваш и е така, както казваш, имаш шанс. Би трябвало той да ти е показал, ако те е харесал. Срамежлив ли е? Ако да, явно трябва ти да си активната, хах!

Когато е в компания е много разговорлив, но по принцип е сериозен и срамежлив.

Град
    Пловдив :)))))
    :X:X:X
    все едно сте в детската градина

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    според мен си въобразяваш за тия погледи и тн

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Супер фен Аватара на pressiana
    Чела съм, че мъжете виждат като в тунел. Не знам доколко е вярно, но ако искаше да те погледне, вероятно щеше да обърне цялата си глава. Иначе и аз съм хващала момчета да ме зяпат и картинката е изключително смешна. Така че ако наистина гледа към теб, веднага се разбира. Обърни се и го погледни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си