Искам да кажа, 1во моля да пишат само хора който не са с детски акъл.
2 Не ми пука това, което ще напиша харесва ли Ви или не.
3 Затворен човек съм, винаги тая всичко в мен ( НЕ НЯМА ДА ГО ПРОМЕНЯ ТОВА) и искам просто да кажа някъде това което мисля.
4 Не искам съвет КАКВО АЗ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ, искам Вие да кажете какво бихте направили не ми казвайте , от толкова време си с настоящата си приятелка, защото любовта не се избира, не се знае кога ще си дойде и отиде и коя ще е ( жив пример съм).
Благодаря ! Вие, преценете дали искате да продължите да четете.

И така, ще започна на кратко още когато бях ученик около 7 клас имаше едно момиче което, адски много харесвах ( бих казал обичах), мина 7ми клас нови училища и прочие, изгубих връзка с нея ..... минаха около 3 години и срещнах едно момиче, допаднахме си. Тръгнах с нея. И до сега съм с нея (бях забравил за тази от седми клас да я наречем Х). И така времето си минаваше до преди половин година, оказа се, че въпросното момиче Х, ще е в моя курс в УНСС, видях я, веднага ме позна, но не беше същото момиче от преди беше надута пред хората, но същевременно на саме беше същото мило момиче. Изведнъж, започнах да усещам как започва да ме привлича адски много, но мисля ,че няма да се получи, защото така да се каже сме от различни светове. А и в момента имам приятелка с която съм от 10 клас много добро момиче, невинно сладко, всичко е ок между нас до преди 5 месеца мислех, че няма какво да ни раздели - тя беше (е), човекът за мен. Но в момента не искам нея, а си искам Х. Ако оставя сегашната си приятелка знам, че ще направя най-голямата грешка в живота си, но изпитвали ли сте някога истинска любов, порив, желание, нещо неописуемо, не издържам, не мога искам Х, но и дори да се получи с нея може да е нещо кратко и да е един вид игра, от друга страна ме е страх какво ще стане със сегашната ми приятелка - ще я съсипя без да има вина за това, така драги тиинове какво бихте направили на мое място.
П.С Не мога да оставя и 2те и да се махна
П.С.2. И да остана с настоящата ми приятелка не е вариант, чувствам се понякога, че е на сила, а искам постоянно нея(Х)
П.С.3. Ако бъда с Х, ще е нещо временно защото, тя не е мой тип пълни противоположности сме, аз предпочитам да съм някъде сам на спокойно тя точно обратното, тя иска постоянно да е в движение, докато аз на едно място с нея на спокойствие.
УСПЕХ, ДЕРЗАЙТЕ, ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ , АЗ НА ПО-КЪСЕН ЕТАП ЩЕ ВИ КАЖА МОЯТ ИЗБОР !