До последния коментирал : Виж ся селски, ни ми давай акъл никой няма да обвинявам или тем подобни, не ми се прави на философ ок ? Казах, че не искам такива като теб да коментират, чат ли си ? Ти на вярно това, не си го изпитал - дано и не го изпиташ, правиш ми се на умник и ми казваш кое е правилното, мислиш ли селски, че не го знам ?! Опитваш се да се изтъкнеш ли, кво ? Влез в положение селски, да те видим дали, ще си толкова отворен ? Все едно да те карат да избереш между майка си или баща си (не е удачен примера, но все пак ...) и така при кой би останал, и 2мата са дали и сърце и душа за теб, да приемем, че майка ти е била по близка - отгледала те е, но баща ти от друга страна е осигурил съществуването ти ( пак не е удачно изказването, но ... ) и в един момент ти казват : Избирай с кой да прекратиш контакт - майка ти която, те е гледала цял живот или баща ти, който се е трепал да ти осигури всичко нужно и все пак, е намирал време за теб, не толкова колкото безработната ти майка, но все пак го е намирал ? АЙДЕ КАЖИ МИ ?!
И така селски, не се прави на философ, защото не искам да бъдеш направен на парцал пред форум четен от адски много хора.