Мойта история е че ходех с едно момче близо месец , скъсахме и в петък пак тръгнахме всичко беше окей. В събота си замина за село и вечерта говорихме и ме пита ''занимава ли се с некои докато не ходехме''и аз му казах че на един рожден ден на един приятел се целувах с едно момче но нищо повече и той се сдуха но ми каза че иска да е с мене и това не го инт .. на другия ден вечерта в това село се бяха събрали компания и говорихме малко и с него беше едно момиче c което преди бяхме приятелки { вече не сме заради него защото тя си го харесваше, а аз тръгнах с него и тя спре да ми говори .. } и тя постоянно само злобее и my пълни главата с глупости .. и малко по късно вечерта ми звънни и ми каза '' искам да съм с дръга''
как може едната вечер да иска да е с мене а на дръгата не ?! това не мога да го разбера .. за жалост за толкова малко време много хлътнах по него..
Извинете за правописните грешки , но нямам кирилица ;x
Нервен си! А с мен винаги усмихнат беше. Почистваш й с ръка грима! А на мен бършеше сълзите. Постоянно е до теб!
Аз поне свобода ти давах! Очите й светят от грима - а моите от обич блестяха! Тя за нови обеци се цупи! Аз изневери ти прощавах! )