.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    I ♥ machoka Супер фен
    За черните точки мога да ти препоръчам баня с лайка и след това маската която казах,че ползвам.Ако искаш мога да дам повече информация.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Има ленти са почистване на пори
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Аз от личен опит ти казвам да си правиш всеки ден маска с краставица така кожата ти се избелва и ако имаш пъпки те намаляват, а през деня си слагаи защитен или успокояващ крем. Аз имам акне, но по този начин по който ти казах вече нямам чак толкова пъпки :P :P :P

Супер фен Аватара на badsector
    Щом е само за лятото, наблегни на дълбокото деколте. Със сигурност ще намериш доста хора да те изчукат, каквато ти е целта.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Щом е само за лятото, наблегни на дълбокото деколте. Със сигурност ще намериш доста хора да те изчукат, каквато ти е целта.
    Ей, сельо, вместо да спамиш в раздела и да наричаш всяко момиче к**ва, насочи се към кофата. Изпростяваш адски много. Момичето иска да си махне пъпките, а ти я набеждаваш, че търси някой да я изчука.

А и аз знам какво деколте да нося, никой няма да ми казва как да се обличам и по-малко некЪв къде не знае и за какво говориме!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    За черните точки мога да ти препоръчам баня с лайка и след това маската която казах,че ползвам.Ако искаш мога да дам повече информация.

Може ли да дадеш информация? Стана ми интересно.

I ♥ machoka Супер фен
    Сваряваш лайка,след което я сипваш в купичка докато е много гореща (желателно е купичката да не е пластмасова) Слагаш лицето си над купата и се получава нещо като парна баня..върху главата си може да сложиш и една кърпа за по-добър резултат.Отварят се порите на лицето,можете да изтискате черните точки (супер лесно излизат) след което правите тази смес:
    Вземате една малка чашка и поставяте
    1 суп. лъжица студено кисело мляко
    Сода на око..аз слагам повечко за по-добър резултат
    И да не забравяме и лимонов сок,пак на око
    Смесвате всичко и след като сте свършили с парната баня вземате готовия лосион и започвате с кръгообразни движения да масажирате лицето.Получава се един готин пилинг-ефект който едновременно почиства порите,премахва черните точки и мъртвата кожа.Измивате лицето и можете да добавите някакъв хидратиращ крем.Ефекта при мен е УАУ !
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на pressiana
    Благодаря, ще го пробвам.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Мале, тая маска ми се струва убиец. Значи от киселото мляко веднъж станах на петна, лимонът пресушава, а содата за хляб все пак си е киселина, аз я използвам за пилинг, но рядко, защото и от нея ми се получават някакви странни петна. Според мен трябва да има поне един продукт с "меко" действие в тази маска.

I ♥ machoka Супер фен
    Именно за това маската се прави 1 път в месеца (айде 2 макс)
    забравила съм просто да спомена. Моята кожа е супер суха,като я направя и няма нищо,даже е супер хидратирана,мекичка и чиста
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си